Cum a fost prima noapte de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub. Tânăra spune tot

Cum a fost prima noapte de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub. Tânăra spune tot
O vorbă din bătrâni le recomandă tinerelor cupluri să nu consume tot „butoiul cu miere” dintr-o dată. Ai zice că atunci când ai 23 – 24 de ani, nu stai prea mult pe gânduri.

Cum a fost prima noapte de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub, povestește chiar tânăra. O face la multe luni, de când relația lor a devenit publică. Toată România a rămas mută la primul sărut dintre cei doi, în văzul camerelor de filmare, chiar la debutul show-ului Ferma de pe PRO TV.

Tânăra i-a sărit în brațe, l-a înconjurat cu picioarele și l-a sărutat pătimaș. Nu mai era niciun dubiu pentru nimeni că un nou cuplu a apărut, și că, mai mult decât atât, după o separare turbulentă de prima sa nevastă, actorul George Burcea și-a găsit, în sfârșit, pereche. Cei doi au plecat la mare, după terminarea emisiunii. Au fost și în vizită la mama Vivianei, la Botoșani. Și au petrecut COVID-ul împreună, pentru că s-au îmbolnăvit.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum tânăra a oferit detalii despre cum a decurs relația dintre ea și George după ce s-au terminat filmările pentru show, în podcastul „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

Prima noapte de dragoste dintre George Burcea și Viviana Sposub

Tindeam să credem că au dat frâu liber pasiunii chiar acolo, pe platourile de filmare.  Viviana Sposub a dezvăluit că ea și fostul partener al Andreei Bălan au așteptat. Și-au dorit să se cunoască mai bine. Nici măcar imediat după ce au ieșit din competiție, nu au trecut la „fapte”.

„Noi credem că a avut un impact mișto asupra noastră, ne-am cunoscut mai profund (…) Nu a fost așa dintr-o dată, am mai ieșit la întâlniri. Noi când am ajuns acasă, nu am trecut direct la fapte. Ne-am plimbat în Cișmigiu, cu barca, am mâncat mici. Abia apoi s-a întâmplat și a fost foarte fain și aia a fost”, a mărturisit Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea, în podcastul „Stai să zic eu”.

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan îl înfruntă iar pe Becali: „Dacă mai spune prostii, îl dau afară îngerii din biserică!”

Recomandarile noastre