Previziunile Babei Vanga pentru 2023 șochează întreaga omenire. Sfaturi de aur de la „Nostradamus din Balcani” pentru a avea noroc în viață

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 șochează întreaga omenire. Sfaturi de aur de la „Nostradamus din Balcani” pentru a avea noroc în viață
A fost una dintre marile clarvăzătoare ale lumii, iar previziunile ei se spune că nu au dat niciodată greș.

S-a născut un copil normal, dar la 12 ani a primit primul semn, după ce a fost lovită de furtună și aruncată de aer. De atunci, viața Babei Vanga s-a schimbat radical.

Celebrele previziuni ale bulgăroaicei ale cărei sfaturi erau ascultate de mai marii lumii sunt și pentru 2023. Baba Vanga, clarvăzătoare care a profețit care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului al XXI, omenirea va scăpa de cancer.

Se va descoperi tratamentul minune

Potrivit specialiștilor, clarviziunile acesteia se vor aplica și anul acesta, când Baba Vanga spune că se va găsi tratamentul minune pentru această maladie nenorocită, ce ar conține mult fier. Aceasta ar fi vestea bună, dar n-am scăpat nici de momentele grele. Pentru că omenirea se va confrunta cu dezastre naturale, dar și crize economice, iar unii șefi de stat vor trece prin situații groaznice.

Rușii vor invada Europa

Pe de altă parte, Baba Vanga a povestit că a văzut și o invazie a rușilor extremiști în Europa și e posibil să avem parte de atacuri chimice din partea lor. Din nefericire, clarvăzătoarea, numită „Nostradamus din Balcani”, a spus că un asteroid va lovi planeta, iar oamenii vor avea enorm de suferit de pe urma acestui lucru.

Ce predicții extraordinare a făcut Baba Vanga

Celebra bulgăroaică a anunțat data morții lui Stalin, dar și începutul dezastrului Uniunii Sovietice, dar și dezastrul de la Cernobîl și victoria electorală a lui Boris Elțân. Tot Baba Vanga a fost cea care a vorbit despre scufundarea submarinului rus Kursk și a prezis atacurile din 11 septembrie, precum și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Cum să vă feriți de ghinioane

Pe de altă parte, Baba Vanga a lăsat omenirii și câteva sfaturi despre cum să aibă o viață lipsită de primejdii, nenorociri și ghinioane. Prezicătoarea vă recomandă să aveți mereu în casă crenguțe de soc, pentru că e planta care aduce noroc și alungă energiile negative.

De asemenea, nu trebuie să țineți în casă farfurii sparte sau stricate pentru că veți avea fisuri în viață. Și, foarte important, nu coborâți niciodată din pat cu piciorul stâng, pentru că veți pierde foarte mulți bani și veți avea pagubă.

Recomandarile noastre