Prezentatoarea Nasrin Ameri și-a pierdut locul de muncă. Ce s-a întâmplat cu bruneta

Prezentatoarea Nasrin Ameri și-a pierdut locul de muncă. Ce s-a întâmplat cu bruneta
După nouă ani de activitate, Nasrin Ameri a plecat de la Antena Stars. Vedeta a făcut anunțul în direct.

Pe 30 decembrie, chiar în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Nasrin Ameri a anunțat că a fost ultima sa apariție.

Prezentatoarea Nasrin Ameri și-a pierdut locul de muncă. Ce s-a întâmplat cu bruneta

Drumul lui Nasrin Ameri la Antena Stars s-a încheiat. Aceasta și-a luat adio în direct de la fanii săi dar nu a precizat ce va face mai departe. Ulterior, a revenit cu mai multe detalii într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. „Sunt tare mândră că am pornit exact așa cum am simțit, am urcat treaptă cu treaptă, am învățat televiziune. (…)

Astăzi se încheie și drumul meu la Antena Stars”, a anunțat Nasrin, în direct. Vedeta susține că decizia i-a aparținut în totalitate, fără să existe vreo presiune din exterior. Se pare însă că nu e așa, ci șefii de la Antenă sunt cei care i-au spus adio vedetei. Și nu numai ei. Există se pare și un motiv și anume faptul că nu vor să împartă publicul între „Neața cu Răzvan și Dani” și „Star Matinal”.

Proiecte de viitor

Nasrin a a afirmat că anul ce va veni este unul al schimbărilor pentru ea și le-a promis fanilor că nu-i va dezamăgi. „O să aflați mult mai multe alte lucruri pentru că pentru mine, personal, 2022 este un an al schimbărilor, iar schimbarea este întotdeauna binevenită în viața mea. (…) Nu vă voi dezamăgi”, a continuat ea.

În final, fosta vedetă Antena Stars le-a mulțumit celor care au avut încredere în ea şi a dat asigurări că schimbarea care va veni va fi benefică pentru ea. „Îmi iau rămas bun de la Antena Stars, recunoscătoare pentru tot parcursul meu! Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine și în ceea ce pot să fac.

Sunt mândră pentru că am reușit să realizez și să prezint cu succes două proiecte de suflet: Star Matinal și Star Magazin! Decizia îmi aparține în totalitate și știu sigur că schimbarea care va veni, va fi de bun augur! Mândră să știu că am realizat recorduri de audiență împreună cu super echipa mea, fără de care nu aș fi reușit să ajung până aici!

Dar, nu uit să vă mulțumesc, vouă, matinalilor! Celor care m-ați urmărit, încurajat, criticat atunci când era cazul. Pentru toate acestea, vă mulțumesc și vă promit că nu o să vă dezamăgesc! 2022, de-abia aștept să ne cunoaștem!’, au fost cuvintele prezentatoarei.

Sursă foto: instagram