Mircea Badea și Carmen Brumă fac spectacol. E incredibil cum o strigă prezentatorul pe iubita lui

Mircea Badea și Carmen Brumă fac spectacol. E incredibil cum o strigă prezentatorul pe iubita lui
Sunt împreună de mulți ani, dar la început nu au vrut să-și asume relația oficial. Carmen Brumă și Mircea Badea rămân un cuplu haios.

S-au văzut, s-au plăcut și de atunci nu i-a mai despărțit nimeni. Carmen Brumă și Mircea Badea sunt un cuplu invidiat de toată lumea.

Mircea Badea și Carmen Brumă fac spectacol. E incredibil cum o strigă prezentatorul pe iubita lui

Chiar dacă de cele mai multe ori evită să dezvăluie secrete din intimitate, sunt momente în care declarațiile lor sunt pur și simplu savuroase. Cu ceva timp în urmă, în emisiunea prezentată de Teo, Carmen Brumă a dezvăluit cum i se adresează iubitul ei atunci când o vede nervoasă.

„Câteodată cedez eu, câteodată Mircea”

„Eu pot să îți spun cum îmi mai zice Mircea câteodată, când îmi sare mie discul. Îmi zice, King Kong, stai cuminte. Câteodată cedez eu, câteodată Mircea. E cu sincronizare. Nici nu cred că poate exista o relație când se întâmplă doar dintr-o parte. Cred că sunt o tipă rezonabilă, pentru că eu am avut relații numai de lungă durată și acum mă gândesc că sunt suportabilă în majoritatea timpului”, a povestit Carmen.

„Stați să plece megastarul din cadru”

Recent, într-un live pe contul său de Instagram, Carmen a arătat un alt moment simpatic din viața de familie. În timp ce bruneta le prezenta internauților un cod de reducere pentru un produs, și-a făcut apariția un cap. Al cui să fie oare? Fix al iubitului său, Mircea Badea. Reacția lui Carmen a stârnit râsul tuturor: „Stați să plece megastarul din cadru pentru că vă distrage atenția. (…) Băi nene, n-am văzut așa ceva!”.

Care e secretul relației

Cum reușesc Carmen și Mircea să aibă o relație mereu proaspătă? Secretul îl constituie faptul că nu-și îngrădesc libertatea unul altuia. „E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui.

Adică pun mâna în sensul că-mi zice «Dă-mi și mie repede telefonul», dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb «Bună, unde ești?». Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram