Prezentatorul Survivor România ne dă un indiciu despre cel care va câștiga următorul concurs

Prezentatorul Survivor România ne dă un indiciu despre cel care va câștiga următorul concurs
Fanii emisiunii “Survivor România” numără zilele până când le vor vedea altfel decât acum pe marile vedete ale României. La rândul său, prezentatorul Daniel Pavel și-a spus părerea despre cum va trebui să fie cel care va câștiga competiția.

Potrivit lui Daniel Pavel, viitorul câștigător trebuie să aibă puțin de la predecesorii săi, Delea, Zannidache și Elena Ionescu. ”Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai ZEN. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ.

„Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios”

Trebuie să ai partea de ZEN când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp …mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a spus prezentatorul pentru Protv.

Competiția începe pe 9 ianuarie

Competiția mult așteptată va fi difuzată începând cu data de 9 ianuarie 2023 și va fi transmisă în zilele de luni, marți și miercuri de la ora 20.30. Echipa Faimoșilor din acest an este formată din Vica Blochina, Carmen Grebenișan, Maria Constantin, Ionuț Iftimoaie, DOC, Gheboasă, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Ștefania Stănilă, Bianca Patrichi, Ada Dumitru și Jorge.

La rândul lor, Războinicii 2023 sunt Alexandra Porkolab, Robert Moscalu, Lucianna Vagneti, Alin Chirilă, Andrei Krișan, Daria Chiper, Răzvan Danciu, Andreea Moromete, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa și Maria Lungu. Marele premiu este în valoare de 100.000 de euro, dar participanții vor primi în fiecare săptămână și alți bani.

Recomandarile noastre