Prima Doamnă a mutat-o pe Willow la Casa Albă ca să-i țină de urât lui Joe Biden

Prima Doamnă a mutat-o pe Willow la Casa Albă ca să-i țină de urât lui Joe Biden
Președintele SUA, Joe Biden, şi soţia sa Jill, sunt extrem de fericiți. Au adoptat o pisică superbă, în vârstă de doi ani.

E tigrată, are ochi superbi, e super jucăușă și a devenit animalul de companie al lui Joe Biden și Primei Doamne.

Un nou locatar la Casa Albă. Numele felinei are legătură cu Prima Doamnă

Recent, președintele Joe Biden și soția sa, au adoptat o pisicuță superbă, în vârstă de doi ani. Potrivit CNN, felina a fost botezată Willow, după numele orașului în care s-a născut Prima Doamnă, Willow Grove, din statul Pensylvania. Conform informațiilor oferite de secretarul ei de presă Michael Larosa, Jill Biden ar fi văzut-o pe micuță într-un eveniment de campanie electorală din 2020.

Pisica ar fi ajuns pe scenă unde se afla Prima Doamnă și imediat între cele două s-a înfiripat o poveste de iubire. În acel moment, soția președintelui Americii a hotărât că trebuie să devină stăpâna ei. Până să ajungă la Casa Albă, felina a fost îngrijită de cunoscuți.

Blănoasa a ajuns la Casa Albă „cu jucăriile ei favorite, cu recompensele ei şi are mult spaţiu la dispoziţie pentru a explora şi a mirosi”, a mai spus Larosa.

În decembrie anul trecut, la Casa Albă a ajuns și Commander

Familia Biden a mai adoptat anul trecut și un superb ciobănesc german, pe nume Commader, pe care președintele și Prima Doamnă îl adoră. „Bine ai venit la Casa Albă, Commander”, a comentat președintele american la o fotografie în care simpaticul câine aleargă cu o minge în gură.

Când s-au mutat la Casa Albă, Joe și Jill Biden au venit cu doi ciobănești germani, Champ și Major. Din nefericire, Champ a murit anul trecut, iar președintele a anunțat acest lucru pe pagina se socializare. Major nu a fost cuminte deloc și, după ce a mușcat doi angajați ai Casei Albe a fost trimis în statul Delaware, fieful familiei Biden, să ia lecţii de dresaj.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre