Prima fotografie! Gina Pistol, însărcinată cu Smiley! Au mers împreună la doctor

Prima fotografie! Gina Pistol, însărcinată cu Smiley! Au mers împreună la doctor
Smiley și Gina Pistol au încercat dintotdeauna să păstreze discreția despre relația lor. Puțini sunt cei care știu cum își petrec timpul cei doi și cum sunt ei ca și cuplu. Cert este că totul merge din ce în ce mai bine și fostul iepuraș playboy va aduce pe lume primul lor copil.

Trei ani s-au iubit în secret, până când au fost prinși de paparazi, apoi au mai stat așa o vreme, ascunși, până când nu s-au mai putut ascunde. Totodată, s-au abținut întotdeauna la a face comentarii publice unul despre celălalt, ori despre ei ca și cuplu.

În anul acesta, datorită autoizolării impusă de pandemie, Gina și Smiley s-au afișat tot mai mult împreună pe rețelele sociale, în special pe Tiktok. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat foarte des în diverse ipostaze haioase, dar și în momente „intime”, care îi arată lumii cum se comportă ei ca și cuplu.

Recent, Gina Pistol și Smiley au lăsat să se înțeleagă că timpul petrecut împreună în autoizolare are și rezultate frumoase în ceea ce privește relația lor. N-au confirmat, dar nici n-au infirmat informațiile privind faptul că vor deveni părinți. Dovada a venit acum, de la colegii de la click.ro, care au publicat o fotografie edificatoare.

Blonda este însărcinată în 3 luni și a fost surprinsă, alături de Smiley, intrând într-o clinică de obstetrică-ginecologie pentru consultația periodică.

„Fiecare dintre ei s-a îndreptat spre propria mașină, iar Gina și Smiley au mers apoi direct acasă, în vila lor de la Cernica. Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și  au decis că este momentul să devină părinți.”, au scris jurnaliștii Click, prezentând pozele cu Gina și Smiley în exclusivitate.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp