Prima imagine cu fiica Ginei și a lui Smiley. Cum arată năsucul lui Josephine!

Prima imagine cu fiica Ginei și a lui Smiley. Cum arată năsucul lui Josephine!
Povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley este una demnă de scris o carte. Se știu de aproximativ două decenii, de când Smiley era membru la Simplu. Asta se întâmpla la începutul anilor 2000, atunci când trupa a luat cu asalt topurile din muzică.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi radiază și se vede de la o poștă că se iubesc sincer. Faptul că ei au devenit părinți recent i-a propulsat direct în lumina reflectoarelor și sub lupa presei. 

Ce le-a transmis Smiley fanilor

Cei doi sunt urmăriți îndeaproape de fani și de către presă, de când Gina a născut. Frumoasa prezentatoare TV a devenit mămică pentru prima oară pe data de 9 martie. Internauții sunt atenți la fiecare detaliu din postările făcute de blondină, dornici să afle mai multe despre Josephine.

Smiley a postat recent un mesaj pe TikTok în care le răspundea celor care îi blamau că nu pun fotografii cu chipul micuței.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe TikTok.

Gina Pistol a postat prima fotografie cu Josephine

Gina Pistol este foarte apropiată de comunitatea ei din online. Frumoasa prezentatoare TV împărtășește toate experiențele și situațiile prin care trece de când a devenit mămică cu normă întreagă.

Ea și Smiley au fost luați la rost de fanii de pe Instagram pentru că până acum nu au postat nicio fotografie în care să apară și chipul fiicei lor. Internauții sunt extrem de curioși să o vadă pe cea mică, și iată că dorința le-a fost ascultată.

Ultima postare de pe contul de Instagram al Ginei Pistol i-a luat prin surprindere pe fani și i-a bucurat, căci în ultima fotografie apare și puțin din chipul micuței Josephine. Ceș puțin năsucul se vede foarte bine. Și seamănă cu cel al mamei. În imagine, prezentatoarea TV, îmbrăcată cu o rochie nude vaporoasă, stă aplecată deasupra celei mici și o privește protectiv.

Gina Pistol admite că rolul de mamă nu este deloc ușor

Gina Pistol admite că rolul de mamă nu este deloc ușor, ba chiar primele două săptămâni au fost cele mai grele. Prezentatoarea TV spune că le respectă enorm pe mame, pentru că sunt cu adevărat niște eroine.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. 

Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa..

Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!