Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Ne-a spus ce mânâncă!
Gina Pistol a devenit mămică pe 9 martie, iar în mai puțin de două luni a slăbit exemplar. Chiar dacă nu poate să facă sport, iubita lui Smiley își intră în formă mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

După ce a distribuit pe Instagram poze mai vechi cu ea și cu Smiley, sau doar cu ea, în sfârșit vedem cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Vedeta a reușit, în sfârșit, să își facă o fotografie nouă în care poartă machiaj și o ținută atent aleasă. De când a devenit mămică i-a fost greu și să se spele pe față sau pe cap, iar de aranjat părul sau de machiaj nici nu a putut fi vorba. Asta a povestit Gina în puținele dăți în care a avut intervenții pe Instagram: că e focusată pe micuța Josephine. Non-stop.

Ce va face Gina Pistol în următoarele 2 săptămâni

În cele din urmă frumoasa Gina Pistol a reușit să se îmbrace și să se machieze. Și-a pus un ruj roșu aprins pe buze, și-a definit buclele și a îmbrăcat o salopetă cu mâneci lungi din piele albă. Aceasta are cordon în talie care îi evidențiază noua siluetă. Și a completat ținuta cu o pereche de cizme înalte până la genunchi, ascuțite și cu toc cui, de asemenea de culoare albă. „Na că am o poză recentă. Am avut timp. Nu mă mai plâng”, a scris vedeta alături de imaginea care ne arată o Gina Pistol mămică extrem de atractivă.

Gina Pistol slabă fără efort

Gina Pistol a slăbit deja 15 kilograme. Vedeta a ajuns la 80 de kilograme în timpul sarcinii. După ce a născut, a doua mare preocupare, după îngrijirea micuței Josephine, evident, a fost să își reintre în formă. Pentru că un program susținut de sport iese categoric din calcul, în primul rând din lipsă de timp, Gina a trebuit să caute alte soluții. Și le-a găsit.

Exclusiv. Cum arată Gina Pistol slabă fără efort. Luați exemplul ei pentru a slăbi

Recent ea a dezvăluit fanilor cum a reușit să își intre în formă. Și în hainele cu câteva măsuri mai mici. „Eu ajunsesem (…) la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65”,a dezvăluit Gina Pistol pe InstaStory.

Rezultatele au apărut în urma revenirii la o alimentație cu adevărat echilibrată, dincolo de poftele haotice din timpul sarcinii. Gina mănâncă dimineața budincă de chia, cu mango. Acestea sunt pline de nutrienți și, mai ales, sățioase.

Limonada și-o îndulcește cu sirop de arțar. Și a inclus în alimentație cătină, care e bogată în vitamina C, dar mai conține și vitamina A, complexul de vitamine B, vitaminele E, K, P și F. Prânzul e simplu: carne slabă (de exemplu șalău la cuptor) și legume (piure de mazăre). Cina e mai degrabă vegetală, dar proteică. Unul din meniul preferat de vedetă conține chifteluțe din hrișcă.

Sursa foto: Instagram

Adrian Ghenie a dat lovitura la Hong Kong. S-au vândut două tablouri la prețuri uriașe