Prima zi de școală este o amintire pentru tot restul vieții. Chiar dacă anul acesta, pandemia impune restricții, emoțiile sunt la fel de mari.

Prima zi de școală răscolește amintiri. Uite-l pe Fuego în clasa întâi!

Este imposibil să recunoști cine este băiețelul acesta drăgălaș, în uniformă de elev de acum 35 de ani. Poate zâmbetul să amintească de Paul Surugiu.

”Azi începe școala! Sunt atâtea probleme, controverse, încât ideea aceasta de început este cumva umbrită. Vreau să cred că învățământul nostru mai are șanse de a fi salvat și că tinerii din ziua de azi pot avea modele, liniște și-un parcurs demn de acum înainte! Mi-aduc aminte de mine în primele zile de școală! Eram tare emoționat de fiecare dată! Cu gândul la vacanță și la ce pierd cumva, eram totuși entuziasmat că voi afla lucruri noi, că mă revăd cu cei dragi, că punem țara la cale și ne facem planuri! Întrezăream viitorul, învățam și ne bucuram așa cum trebuie de perioada minunată a copilăriei! Acum totul are o altă formă și copilăria nu mai înseamnă inocență, ci doar o grabă în a descoperi maturitatea, prematură și inutilă! Mai jos, eu elev, acum vreo 35 de ani, în primele clase!”, a scris Fuego.

Vedetele pe vremea când erau la școală

Și alte vedete au publicat poze din timpul școlii.

Andreea Esca

„Şi tot uitându-mă pe FB am găsit o poză cu mine în prima zi de şcoală. Vai, vai, vai…Îmi căzuse şi bentiţa pe ochi ….”, a comentat Andreea Esca pe reţeaua de socializare. O recunoașteți imediat, după zâmbet (stânga).

Cătălin Măruță

Vedeta PRO TV a publicat două fotografii din timpul școlii. Una este la deschiderea anului școlar, în uniform impecabilă și cu o floricică în mână. Cealaltă fotografie este de la sfârșitul anului școlar, cu el premiant, cu coroniță și diplomă. Privindu-l, realizezi cât de mult seamănă fetița lui Eva cu el.

Teo Trandafir

Nu ai recunoaște-o niciodată pe simpatica Teo. Eleva Teodora Virginia cu uniformă impecabilă, cu bentiță albă și cravata roșie de pionier.

Loredana Groza

Uite-o și pe Lori pionieră, la sfârșitul anului școlar. Ca o premiantă ce a fost are coroniță și premiul.

Monica Anghel

Eleva Monica Anghel era cât se poate de serioasă, fără măcar să schiţeze un zâmbet la camera de filmat. Costumaţia de pionier a Monicăi Anghel era impecabilă: fustă plisată, centură aurie, cămaşă albă, cravată roşie, bască şi nelipsitele pampoane albe, şosete albe trei sferturi şi clasicii pantofi de culoare neagră.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp