Primul concert în sala Gong are loc joi, 10 septembrie, de la ora 19,00, „cu respectarea tuturor regulilor de siguranță sanitară”, fiind redus numărul de locuri iar sălile dezinfectate.

Conform reprezentanților instituției, accesul în teatru este permis numai în condiţiile unui triaj observaţional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui participant la eveniment. Purtarea măştii, astfel încât să acopere gura şi nasul, este obligatorie pe toată durata concertului. Numărul de scaune din sala de la etaj a fost redus de la 180 la 46, astfel încât să asigure o distanţare fizică corespunzătoare între spectatori.

Concert cu muzică din spectacole

Ada Milea revine la Sibiu cu un concert solo, care reuneşte cântece adaptate dintr-un portofoliu de spectacole montate în teatrele din toată ţara. „Cu mult umor, dar şi un pic de tristeţe, Ada Milea reuşeşte să esenţializeze, prin muzică, mesajele unor autori ca Alecsandri, Creangă sau Naum.


Ce legătură de rudenie are noul iubit al Sandrei Izbașa cu Ștefan Bănică. Speculații care deranjează

Ce fac liderii mondiali pe Twitter. Care e locul lui Iohannis


Concertul de la Sibiu este un altfel de teatru, în care instrumentele devin suport viu al întâmplărilor cântate. Evenimentul are o durată de aproximativ o oră şi nu este recomandat celor cu vârsta sub 7 ani”, se precizează în comunicatul organizatorilor concertului.

Accesul publicului la concert se face în limita locurilor disponibile, pe baza biletelor puse în vânzare atât online prin teatrulgong.ro, cât şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Al. Odobescu nr. 4. Biletele oferite prin Agenţia Teatrală se pot achiziţiona de miercuri până vineri între orele 11,00 – 18:00, sâmbăta între orele 10,00 – 18,00, iar duminica de la 10,00 la 14,00. Costul unui bilet este de 14 lei.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp