Primul cuvânt al fiului Christinei Aguilera a fost „aspirator‟. Există un motiv bine întemeiat

Primul cuvânt al fiului Christinei Aguilera a fost „aspirator‟. Există un motiv bine întemeiat
Chiar dacă au atât de mulți bani încât pot să trăiască zece vieți, câteva dintre vedetele lumii preferă să se ocupe singure de curățenie. Pentru că nu suportă nici un fir de praf.

Când vine vorba de curățenie, câteva vedete ar face orice pentru a-și menține casa fără pic de praf și mizerie. Iată despre cine e vorba.

Primul cuvânt al fiului Christinei Aguilera a fost „aspirator‟. Există un motiv bine întemeiat

Vedetele lumii nu vor doar să arate bine și să fie remarcate, ci să aibă și casele care să strălucească de curățenie. Așa se ocupă personal ca totul să fie ca la carte. Scarlett Johansson, de exemplu, spun sursele, nu e mulțumită doar cu ceea ce face femeia de serviciu, așa că mai strânge încă odată după aceasta.

Și procedează la fel și când pleacă în turnee în străinătate. La fel de multe pretenții are și Harry Styles care întotdeauna cumpără produse de curățenie și are grijă ca cei din jurul ei să nu scape nici o firimitură pe jos.

Cameron Diaz suferă de germafobie

În ceea ce o privește pe Cameron Diaz, vedeta nu doar că e extrem de atentă la curățenie, dar suferă și de „germafobie‟, adică frică extremă de germeni. Surse din anturajul vedetei spun că șterge atât de mult mânerele încât a reușit chiar să le ia vopseaua. Nici cântăreața Christina Aguilera nu glumește când vine vorba de curățenie, fiind pur și simplu obsedată.

De altfel, primul cuvânt pe care fiul său l-a spus a fost „aspirator‟. Pasiunea lui Gwyneth Paltrow este… curățenia. Aceasta a și declarat pentru publicația „Harper’s Bazaar‟ că nu poate să adoarmă dacă știe că are vase murdarde în chiuvetă. Ea e urmată de colega Charlize Theron care a declarat că nu poate dormi dacă știe că nu are hainele împachetate în mod perfect.

Și Sarah Jessica Parker se înscrie în rândul vedetelor obsedate de curățenie, iar  „Blonda de la Drept‟, Reese Witherspoon, se spune că nu suportă să știe că lenjeria intimă nu este așezată ca la carte.

Sursă foto: hola.com