Primul Revelion 2023, cine sunt invitații surpriză. Imagini cu cele mai mari vedete pentru noaptea dintre ani – Exclusiv

Primul Revelion 2023, cine sunt invitații surpriză. Imagini cu cele mai mari vedete pentru noaptea dintre ani – Exclusiv
În fiecare an televiziunile se înghesuie să prezinte cele mai atractive programe de Revelion, iar publicitatea pentru acestea începe din timp.

Unii au furat startul și au filmat emisiunea de Revelion 2023 deja la mijlocul lunii noiembrie.  Imaginile revelionului plin de vedete au „scăpat” pe internet. Cele mai mari vedete ale momentului au fost  convocate la filmările pentru acest revelion. Iar ce  vor vedea românii în noaptea dintre ani  se anunță cu adevărat fabulos.

Andra, Vlăduța Lupău, Raluka, Horia Brenciu, Alex Delea, CRBL, Jojo, Diana Matei și Ana Lesko și Pavel bartoș au ciocnit deja șampania dintre ani. chiar dacă programul Revlionului trebuie să fie o mare surpriză, primele imagini au scăpat pe internet. Pavel bartoș e vinovatul.

Cine e vedeta care a devoalat secretul programului de Revelion 2023

Îndrăgitul actor de teatru  a dezvăluit că postul de televiziune  cu care se află sub contract a încheiat deja realizarea programului de Revelion 2023, iar acesta se anunță fabulos. „Și s-au înfăptuit și filmările pentru Revelion. Credeți-mă, o să fie de poveste. Dar pentru mai multe detalii, ne vedem în noaptea de Revelion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PavelBartos (@pavelbartos)

Până atunci, vă las câteva imagini ca să vedeți cum ne-am bucurat noi de aceste filmări”, a anunțat Pavel Bartoș. Dintre toți colegii, acesta a ținut să o felicite pe Raluka în mod special. „Ai fost o parteneră minunată, ca de obicei!”, a mai scris îndrăgita vedetă.

Raluka: „De mâine, vacanță!”

Filmările nu au fost ușoare, așa că vedetele s-au bucurat să anunțe finalul filmărilor. Raluka a anunțat: „De mâine, vacanță!”, după ce a postat inclusiv un clip în care etalează o superbă rochie de culoare roșu aprins.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

Cu perspectiva anului în curs pe final, Alex Delea nu s-a abținut să exclame: „Mamă, ce an nebun! Atât de nebun încât am intrat mai repede în 2023”. Diana Matei a dezvăluit și cum au decurs filmările. Nun a fost deloc ușor. „Am filmat două zile de dimineața până seara”, a dezvăluit artista.

Sursa: Instagram