Principalul martor în dosarul maneliștilor își expune apărarea. Spune că totul a fost legal

Principalul martor în dosarul maneliștilor își expune apărarea. Spune că totul a fost legal
După ce mai mulți maneliști și lăutari au fost acuzați luat de la stat bani ilegal în timpul pandemiei, au început audierile. Iată ce a spus Cristi Dules.

Cristi Dules și Dan Bursuc fac parte dintre martorii care au fost să dea cu subsemnatul în dosarul maneliștilor.

Cristi Dules, principalul martor în dosarul maneliștilor, pune piciorul în prag. A lucrat întotdeauna legal

Cristi Dules rămâne unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai României, care nu se dă niciodată în lături de la muncă. După ce a ieșit de la audieri, acesta a mărturisit că toată viața a lucrat legal și niciodată nu a vândut muzică ambulantă. El susține că a mers la audieri ca să reprezinte firma pe care o are, dar doar în calitate de martor.

”Eu am fost chemat în acel dosar ca și martor cu firma pe care o reprezint. Prin prisma firmei mele pe care o dețin, o societate comercială pentru că eu nu vând muzică ambulantă ca alții fără a avea o firmă, ci legal. Am avut niște contracte cu cineva, colaboratori de-ai mei, instrumentiști, care au depus pentru indemnizațiile respective. Eu am dat o declarație acolo, destul de clară și am rămas la aceeași calitate de martor în dosarul respectiv.

„Fiind eu administrator, normal că eu trebuia să răspund și să dau acea declarație”

Firma mea, societatea mea comercială pe care eu o dețin, la care sunt administrator, normal că eu trebuia să merg, să o reprezint și să spun ce s-a întâmplat. Firma mea a fost vizată ca și martor în dosarul ăsta. Fiind eu administrator, normal că eu trebuia să răspund și să dau acea declarație.

Am fost chemat în calitate de martor în dosarul respectiv, atât! Sunt adminitratorul firmei mele și este normal ca eu să merg și să vorbesc în calitate de administrator.”, a spus Cristi Dules, la Antena Stars.

Ce a declarat Dan Bursuc

Și Dan Bursuc a ajuns în fața anchetatorilor ca să spună tot ceea ce știe despre banii luați ilegal de colegii de breaslă. „Băieții ăștia ar fi suspecți, legat de indemnizațiile din timpul pandemiei. Am spus ce am știut. Eu nu sunt afectat, nu sunt în măsură, nu sunt băgat în situația asta. În calitate de martor al formației a trebuit să le spun despre ce este vorba, fiind șeful de orchestră, patronul societății.”, s-a destăinuit Bursuc.