Viviana Sposub, proiect inedit alături de Dan Bursuc. George Burcea i-a făcut o mare surpriză

Viviana Sposub, proiect inedit alături de Dan Bursuc. George Burcea i-a făcut o mare surpriză
21 iunie a fost o zi specială pentru Viviana Sposub. Vedeta a avut parte de o zi de naștere inedită.

Startul petrecerii la ziua de naștere a Vivianei Sposub a fost dat de iubitul ei, George Burcea. Iată cum a impresionat-o actorul.

Viviana Sposub, proiect inedit alături de Dan Bursuc. Ce surpriză i-a făcut George Burcea

Viviana Sposub a împlinit 21 de ani, iar surprizele au fost pe bandă rulantă. Prima persoană care a impresionat-o a fost chiar iubitul ei, George Burcea, care a apărut chiar la locul de muncă al tinerei, cu un tort și un buchet de flori. El nu a venit singur, ci alături de sora Vivianei și artistul Dan Bursuc, care i-a spus acesteia că vrea să o implice întru-un proiect extraordinar.

„Aș vrea să o felicit pentru ambiția pe care o are. Visurile ei și le îndeplinește. Chiar mi-a intrat la suflet fetița asta și i-am spus, hai să fii prezentatoare și apoi solistă. Vom face un proiect special împreună”, a mărturisit Dan Bursuc.

Ce surprize i-a pregătit colegul George Tănase

Nici colegul Vivianei, George Tănase nu s-a lăsat mai prejos. Cadoul lui pentru prezentatoare a constat în glumele pe care doar el știe să le facă, așa că atmosfera a fost una destinsă și Viviana a fost bine dispusă. „Puțină lume știe că Viviana Sposub este o persoană respectuoasă, cum îi stă bine unui botoșenean venit în Capitală. În primul an în București a dat bună ziua tuturor oamenilor de la metrou”, a spus Tănase.

Burcea nu e pregătit încă de o căsătorie

Cu ceva timp în urmă, Burcea vorbea că dorește să treacă la următorul pas alături de Viviana, apoi actorul s-a sucit. „Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc pentru toată susținerea pe care o am, e superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus George Burcea.

Sursă foto: