Comediantul George Tănase a recunoscut care sunt plăcerile sale vinovate. Are și o mare dorință

Comediantul George Tănase a recunoscut care sunt plăcerile sale vinovate. Are și o mare dorință
A intrat în atenția publicului telespectator după ce a participat la emisiunea iUmor, iar acum George Tănase a ajuns prezentator la matinalul de la Kanal D.

Toată lumea îl știe pe George Tănase ca fiind omul ce ne aduce zâmbetul pe buze. Dar acesta are multe alte pasiuni despre care nimeni nu a știut.

Comediantul George Tănase a recunoscut care sunt plăcerile sale vinovate. Are și o mare dorință

Întru-un interviu pentru TVMania, George Tănase a povestit despre momentul în care a devenit prezentator. I s-a împlinit o dorință pe care o avea de multă vreme, dar că nu ar fi fost cu putință. Și totuși, imposibilul a devenit posibil. „Frumoasa poveste a început în cabinetul psihologului. Cu 3 luni înainte de a intra în familia Kanal D mi-am făcut curaj și am mers la psiholog, după o lungă perioadă de agonie emoțională.

În prima ședința terapeutul m-a întrebat: „Dacă mâine ți s-ar putea îndeplini orice dorința, ce ți-ar plăcea să faci?”. Iar eu am răspuns: mi-aş dori un loc de prezentator în televiziune, urmat de: dar e imposibil, nu are cum să se întâmple, nu merit etc, etc.

Trei luni mai târziu, după multe ședințe de lucru cu mine însumi, în același cabinet, același fotoliu dar cu o energie mult mai înfloritoare şi o stare mult mai bună, am primit în plină ședință telefonul că am fost acceptat la „Dimineaţa cu noi”, a afirmat artistul.

Îi place comportamentul uman

Pe de altă parte, comediantul este fascinat de comportamentul uman și e convins că ar fi putut fi terapeut dacă nu s-ar fi îndreptat către actorie. „Nu exclud varianta de a aprofunda aceasta pasiune și s-o transform la un moment dat din plăcere în job”, e de părere George. Chiar dacă e foarte ocupat, vedeta e pur și simplu îndrăgostit de jocurile pe calculator și îi place mult să doarmă. Iar dacă ar exista un loc de muncă în care să doarmă pentru alții și să fie plătit pentru asta, ar accepta imediat.

„Nu e zi să nu aprind consolă și să nu mă joc ceva. E slăbiciunea mea. Îmi mai place să colecționez cărți deși nu reuşesc să citesc nici 30% dintre ele. Dar îmi place să le am acolo. Visez că într-o zi să am o bibliotecă mare pe care s-o așez așa frumos, pe categorii, exact ca-n librării. Și-mi place să dorm. Mult!

Pot să mă trezesc, să beau o gură de apă și să mă culc la loc. Aud oameni care-mi spun: o viața ai și pe aia o dormi? Da. Mi-ar plăcea un job în care să pot dormi pentru alți oameni. Să mă plătească, iar eu să fac asta full time”, a afirmat George, zâmbind.

Sursă foto: instagram