Prințesa Diana evita să poarte Chanel după divorțul de Prințul Charles. Motivul o afecta emoțional

Prințesa Diana evita să poarte Chanel după divorțul de Prințul Charles. Motivul o afecta emoțional
Prințesa Diana, una dintre cele mai mari style icons ale secolului XX, purta multe piese vestimentare clasice, de la Jimmy Choo până la Christian Dior. Aceasta a evitat să poarte un anume brand după divorțul ei public de Prințul Charles.

Conform designer-ului Jayson Brundson, care a lucrat cu Prințesa Diana în 1996, aceasta evita să poarte Chanel după divorțul de Prințul Charles din cauza logo-ului cu C.

Designerul a explicat că Diana i-a mărturisit în timpul unei excursii în Australia că nu mai putea purta o pereche clasică de încălțăminte Chanel.

„După ce John Bailey i-a făcut coafura trebuia să se pregătească pentru vizita unui spital și mi-a spus că va purta un costum cu fustă Versace. Era o jachetă și o fustă creion foarte potrivită, dar a spus că nu știa cu ce accesorii să le poarte.”, spune Brundson.

Literele din logo-ul Chanel îi aminteau de aventura fostului soț

Jayson Brundson a lucrat cu Prințesa Diana după ce hairstylistul ei i-a sugerat să o ajute cu stilizarea accesoriilor.

„A venit cu mai multe genți și multe perechi de pantofi în brațe și le-a trântit pe toate pe canapea. Voia să știe ce părere am și le-am luat la rând să le văd. Am găsit o pereche de pantofi Chanel și i-am spus că se potriveau perfect cu costumul Versace. A spus că nu vrea pentru că nu putea purta nimic cu litera C, dublu C, pentru că erau Camilla și Charles.”, spune designer-ul.

Prințesa Diana a divorțat de Prințul Charles în anul 1992, după ce a aflat de aventura lui cu Camilla Parker Bowles. Într-un interviu acordat BBC la scurt timp de separarea lor, Diana a spus că simțea că „sunt trei persoane în căsnicie, era puțin aglomerată”. Divorțul celor doi a fost finalizat în 1996.