Prințul Andrew nu scapă de probleme. Din pușcărie, Ghislaine Maxwell vorbește despre marea lor prietenie, care a inclus și relații cu minore

Prințul Andrew nu scapă de probleme. Din pușcărie, Ghislaine Maxwell vorbește despre marea lor prietenie, care a inclus și relații cu minore
Prințul Andrew încearcă să își reconfigureze viața, în tihnă, după ce a reușit să iasă favorabil din procesul pe care i l-a intentat tânăra ce susținea că a abuzat-o sexual când era minoră. Odată cu moartea mamei sale, Regina, s-a ales cu cei doi căței Corgi ai acesteia. Când credea că toate s-au liniștit, Ghislaine Maxwell aruncă „bomba”, de peste ocean, și dă de înțeles că au avut o relație.

Declarația vine după ce Ghislaine Maxwell a dat un interviu din spatele gratiilor unde e încarcerată pentru trafic sexual, pentru 20 de ani, după ce a fost găsită vinovată că a fost complicele finanțatorului pedofil Jeffrey Epstein. Iubita milionarului pedofil l-a descris pe ducele de York ca fiind un „prieten drag”. Declarația vine să îl arunce din nou pe acesta în scandalul din jurul pedofilului Jeffrey Epstein, într-un moment în care credea că a scăpat de orice conexiune cu cel care exploata minore în folosul prietenilor săi bogați ca și el.

Prințul Andrew nu scapă de probleme. Ghislaine Maxwell aruncă „bomba”

În același interviu, Ghislaine Maxwell a sugerat că celebra fotografie a prințului Andrew cu Virginia Giuffre, cea care l-a acuzat de agresiune sexuală, era un „fals”. Însă nu a negat sugestiile că ea și ducele ar fi format un cuplu.

În interviul acordat în exclusivitate pentru Mail on Sunday, Ghislaine Maxwell a vorbit în termeni elogioși despre prietenia ei cu ducele. „Îmi pare atât de rău pentru el, a declarat femeia care îl cunoaște pe prințul Andrew încă de când era studentă la Universitatea Oxford în anii 1980. Da, urmăresc ceea ce i se întâmplă. Plătește un astfel de preț pentru asocierea cu Jeffrey Epstein. Îl consider un prieten drag… Îmi pasă de el”, conform Daily Mail.

Amintim că, la începutul acestui an, Euan Rellie, un fost prieten al lui Maxwell, a declarat pentru ITV că el crede că ea și Andrew „au fost probabil iubită și iubit în trecut”. Întrebată despre relatările din presă potrivit cărora ei ar fi fost „ca un cuplu”, Maxwell a spus că nu va aborda astfel de speculații decât după apelul împotriva condamnării sale. „

Am citit, am văzut, am auzit și mi s-au relatat atât de multe inexactități monstruoase încât nu pot începe să le desprind pe toate. Dacă iau una în parte și apoi nu le abordez pe toate celelalte, se va spune: Ei bine, ea a spus nu la asta, dar cum rămâne cu toate celelalte? Nu am de gând să discut nimic despre acestea până după apel”, a declarat pentru Mail on Sunday, Ghislaine Maxwell.

Ducele a încercat să nege orice prietenie cu iubita pedofilului Epstein

Comentariile ei îl contrazic pe Andrew care a declarat în fața unui tribunal din SUA că nu a fost apropiat cu Ghislaine Maxwell, inculpată descrisă în timpul procesului ei ca fiind o „prădătoare sofisticată”. La câteva ore după ce interviul a fost publicat, prințul Andrew a fost văzut cu fața cenușie în timp ce se plimba cu mașina pe domeniul Windsor, alături de fosta sa soție, Sarah Ferguson. Contactat de Daily Mail, acesta a refuzat să facă orice comentarii.

Prietenii prințului Andrew au spus însă că comentariile lui Maxwell „nu au fost de mare ajutor” pentru duce. Acesta continuă să se scuture de propriile acuzații de agresiune sexuală, după ce a decis să ajungă la o înțelegere cu acuzatoarea sa, Virginia Giuffre, 39 de ani, în procesul civil din SUA. Prințul Andrew a negat în repetate rânduri că ar fi comis vreo infracțiune.

Un prieten al familiei regale a declarat astăzi pentru The Sun: „Să primești cuvinte de susținere din partea unui traficant sexual condamnat nu este foarte util”. De asemenea, prietenul a mai declarat ziarului că prințul Andrew are nevoie de sprijinul lui Maxwell „ca de o gaură în cap”.

Regina Elisabeta i-a retras lui Andrew toate titlurile

Amintim că, urmare a scandalului legat de relațiile cu pedofilul Jeffrey Epstein, prințul Andrew, în vârstă de 62 de ani, a fost deposedat de titlurile sale militare și de patronajul regal în ianuarie, în timp ce se lupta cu acuzațiile potrivit cărora ar fi abuzat-o pe tânăra Giuffre, una dintre victimele lui Epstein, în adolescență, la Londra, în Manhattan și în Insulele Virgine americane.

Judecătorul a luat o decizie fără precedent în dosarul de abuz al prințului Andrew

El a negat în mod repetat și vehement aceste afirmații, dar a preferat să scurteze procesul ajungând la o înțelegere extrajudiciară cu acuzatoarea sa. Ulterior plății unei sume de bani care a rămas nedivulgată, un document juridic prezentat în ianuarie de avocații ducelui la o instanță din SUA conținea 41 de dezmințiri separate ale acuzațiilor făcute de Virginia Giuffre, inclusiv afirmația acesteia că „Prințul Andrew era un prieten apropiat al lui Ghislaine Maxwell”.

Bill Clinton și Donald Trump, prieteni și ei cu Maxwell și Epstein

În timpul interviului, Ghislaine Maxwell a vorbit și despre alte prietenii  cu bărbații bogați și puternici, inclusiv cu fostul președinte Clinton. „A fost o prietenie specială, care a continuat de-a lungul anilor, a spus ea despre Clinton. Aveam multe lucruri în comun. Îmi pare rău că el este o altă victimă, doar din cauza asocierii sale cu Epstein”.

Ea a vorbit, de asemenea, despre recunoștința ce i-o poartă fostului președinte Donald Trump, care i-a transmis urările sale de bine după arestarea sa. „Am fost foarte recunoscătoare când mi-a transmis, public, gândurile sale bune. A primit o mediatizare proastă pentru asta, dar el a îndrăznit în timp ce alții nu au făcut-o. Mi-a dat un mare impuls”, a spus fosta iubită a lui Jeffrey Epstein.

Ghslaine Maxwell, încarcerată în condiții grele

Ministerul Justiției a dezvăluit o nouă fotografie a fostei mondene căzute în dizgrație. A fost făcută anul acesta la Centrul Metropolitan de Detenție (MDC) din New York, înainte de a fi mutată într-o închisoare din Florida. Acolo își ispășește pedeapsa de 20 de ani. Ea se află în închisoare din iulie 2020, când peste 20 de agenți FBI înarmați au făcut o razie în casa ei de 800.000 de lire sterline din New Hampshire.

După ce Epstein s-a sinucis în timp ce aștepta procesul, șefii închisorii au pus-o sub supraveghere strictă pe Ghislaine Maxwell. Ea stă într-o celulă mică, împreună cu alte două femei. „Te dezbracă de orice urmă de demnitate pe care o mai ai. Te lasă fără haine și te îmbracă într-o halat anti-suicid, care are curele de velcro. Așa că nu există nimic care să-ți protejeze modestia”.  Maxwell lucrează acum în biblioteca juridică a închisorii, unde îi ajută pe ceilalți deținuți cu cazurile lor, mai scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instragram, Daily Mail