Scandalul dintre ducii de Sussex și familia regală britanică este fără sfârșit. Noi detalii ies la iveală în presa britanică despre viitorul monarhie. Se pare că prințul Charles are planuri cu Archie Harrison, fiul lui Harry și Meghan. Viitorul monarh ar avea de gând să-i ia lui Archie un drept din naștere. 

Se știe că înainte ca Harry și Meghan să renunțe la rolul permanent de membrii seniori ai familiei regale, în interiorul monarhiei au fost o serie de discuții. Ducii de Sussex s-au mutat în California, iar Harry a rămas fără o serie de facilități, garantate odată cu titlul din naștere pe care îl are. Printre altele, Harry a fost privat de dreptul la pază permanentă, astfel că a fost nevoit să plătească pentru a-și ține familia în siguranță. 

Prințul Charles are planuri cu Archie. Acesta nu va fi niciodată prinț 

Sursa foto: Facebook

Conform unor surse ale publicației Daily Mail, Charles ar avea de gând să „strângă rândurile” în cadrul monarhiei, odată ce va ascede la tron. Astfel, Archie nu va fi niciodată prinț, titlu pe care l-au avut până acum toți nepoții monarhului în exercițiu. Prin această mutare Charles s-ar asigura că britanicii nu scot bani din buzunar pentru un număr mare de membri regali. 

Practic, Charles se pare că vrea ca familia regală să se micșoreze, pentru a nu pune presiune pe bugetul statului britanic. Se știe deja că fiecare cap regal are o serie de facilități din partea statului, pentru a menține un standard de viață ridicat. O astfel de decizie din partea lui Charles ar inflama spiritele în cadrul monarhiei. Mai mult decât atât, aceeași sursă insinuează că Harry și Meghan ar fi știut de acest gând al lui Charles, iar de aici ar fi pornit tot scandalul, care s-a concretizat cu apariția ducilor la Oprah și lansarea mai multor bombe din cadrul intimității familiei. „Lui Harry și Meghan li s-a spus că Archie nu va deveni niciodată prinț, nici chiar când Charles va fi rege”, a transmis sursa. 

În prezent, regina Elisabeta este încă pe tron și nu plănuiește să abdice în favoarea fiului ei mai mare. 

Acum toată lumea se pregătește pentru comemorarea Prințesei Diana, la care fiul ei Harry va participa. Se pare că Meghan nu îl va însoți.

Foto: Facebook

Dragoș Dolănescu a luat o decizie radicală. Fiul lui Ion Dolănescu a făcut anunțul

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp