Harry și Meghan au un guru spiritual, iar aceasta este Casandra Brené Brown, responsabilă să le găsească calea în noua lor viață.
Motto-ul Casandrei Brené Brown, cercetător și nuvelist născută în Texas în 1965, este acela de a te arăta mereu vulnerabil pentru că numai în acest mod este posibil să fii cu adevărat curajos. Și se pare că, judecând după ultimele lor declarații publice, Meghan Markle și prințul Harry urmează exact direcțiile trasate de noul lor guru.

Cine este femeia care îi ghidează

Dar cine este această femeie capabilă să îi sfătuiască pe cei doi duci, tocmai acum când ei nu mai vor să mai audă de consilieri, mai ales de cei ai casei regale. Discuția ei în cadrul asociației TED ( n.r. – o serie de conferințe globale despre „ideile care merită promovate”) pe tema vulnerabilității a adunat 53 de milioane de vizualizări de la lansarea sa în 2010, devenind una dintre cele mai vizionate la nivel mondial.

Brené Brown este, de asemenea, primul cercetător al cărui curs, intitulat „Apelul la curaj”a fost difuzat pe Netflix, în aprilie 2019.
În ceea ce privește rezistența și legătura sa esențială cu vulnerabilitatea, Brown a fost co-autor al cărții „You are Your Best Thing” împreună cu Tarana Burke, activista din spatele mișcării „Me Too”.  Cele mai recente proiecte ale sale includ podcast-ul „Unlocking Us” axat pe lucrări care „reflectă experiențele umane universale” și „Îndrăznește să conduci” o serie de interviuri cu personalități.

Pe scurt, acest cercetător și nuvelist din Texas este cu adevărat un guru pentru America, atât de mult încât Harry și Meghan Markle cu siguranță nu puteau rata ocazia de a o consulta pentru a înțelege situația lor actuală, în afara influențelor de la Palatul Buckingham, scrie Elle.com.

Provocările Megxit

„Dacă dezvolți o piele atât de tare încât să te protejeze de toate rănile, s-ar putea să nu simți nimic” – este una dintre maximele lui Brown, pe care Harry și Meghan le-au luat foarte în serios. O fac aducând adesea în public cele mai dureroase părți ale istoriei lor, disecându-le. Un exemplu al tuturor problemelor tratate în celebrul interviu de Ophra Winfrey, prezentatoarea care, printre altele, o definește pe Brené Brown drept „sufletul pereche”.

Luarea propriei lor povești în mână, relatarea propriei versiuni a faptelor și a propriilor puncte slabe, este, prin urmare, o idee pe care ducele și ducesa au pus-o în practică luând din învățăturile lui Brown. „Cred că trebuie să treci prin vulnerabilitate pentru a simți curaj” și „Curajul vine înainte de confort” sunt mantrele pe care adepții lui Brown le repetă iar și iar, la fel ca Meghan și Harry.

Sursa foto: Instagram, YouTube

Adrian Năstase va fi socru mare. Mihnea a decis să se însoare și avem date despre nuntă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp