Cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale. A motivat-o prințesa Diana

Cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale. A motivat-o prințesa Diana
Prințul Harry a făcut din nou o serie de dezvăluiri în cadrul interviurilor cu Oprah. De data aceasta, ducele de Sussex a povestit cum a depășit Meghan Markle gândurile suicidale.

Într-o serie de documentare care a avut premiera vineri, prințul Harry a discutat cu Oprah despre problemele din sânul familiei regale, care au dus la plecarea sa din Marea Britanie. Tema emisiunii a fost sănătatea mintală, larg dezbătută de Harry. 

Seria de documentare, disponibilă pe Apple TV +, se numește  „The Me You Can’t See” (Eul meu pe care nu îl vezi) și tratează problemele mintale, care sunt o îngrijorare mare a societății de astăzi. Prințul Harry a dezvăluit astfel cum a reușit Meghan să nu dea curs gândurilor suicidale ce aceasta a recunoscut că le avea. 

Meghan Markle gândurile suicidale gândindu-se la Diana 

Harry a povestit că soția sa a fost într-adevăr consumată de gânduri „negre”, însă un lucru neașteptat a ajutat-o să nu dea curs acestora. Meghan a fost motivată de faptul că Harry pierduse deja o femeie importantă din viața lui, pe Diana. Astfel, ducesa nu voia ca soțul ei să sufere pierderea unei alte femei importante din viața sa. „Lucrul care a împiedicat-o a fost să se gândească la cât de nedrept ar fi pentru mine după tot ce i se întâmplase mamei și să fiu pus acum în situația de a pierde o altă femeie din viața mea, cu un copil înăuntrul ei, al nostru.”, a spus el într-o conversație cu Winfrey. 

„Cel mai înspăimântător lucru pentru ea a fost claritatea gândirii”, i-a spus prințul lui Winfrey. „Nu o pierduse. Nu era nebună. Nu lua medicamente, pastile sau alcool. Era absolut sobră. Era complet sănătoasă. Totuși, în liniștea nopții, aceste gânduri au trezit-o.” Harry a spus că nu s-a dus la familia sa când Markle s-a simțit sinucigașă pentru că îi era rușine că situația a devenit „atât de rea”. El a mai spus că membrii familiei cel mai probabil nu ar fi putut să ajute. 

Foto: Facebook

Cea mai neașteptată prietenie. Marta Stewart poate să-i dea lecții lui Snoop Dogg despre cum să ruleze jointuri

Recomandarile noastre