Născut pe data de 10 mai, prințul, care este fiul prințului Guillaume, în vârstă de 38 de ani, și al prințesei Stéphanie de Luxemburg, 36 de ani, a fost îmbrăcat într-o haină tradițională de botez. În imaginile care emană dragoste, părinții mândri își sărbătoresc fiul de patru luni, care este al doilea succesor la tron. 

Un prinț născut într-o perioadă dificilă

Prințesa Stéphanie a îmbrăcat la ceremonie o rochie portocalie asortată cu o pereche de pantofi cu toc albi și s-a coafat natural, lăsându-și părul blond pe spate. Prințul Guillaume, Marele Duce ereditar al Luxemburgului și moștenitorul care a preluat tronul, a optat pentru un costum bleumarin și o cămașă albă, cu o cravată albastră pudră și o batistă de buzunar, în ziua cea mare a fiului său.

Tânărul prinț s-a născut în luna mai și la momentul respectiv nu și-a putut întâlni bunicii, pe Henri, Marele Duce de Luxemburg și Marea Ducesă Maria Teresa, din cauza măsurilor de distanțare socială impuse pentru a reduce răspândirea coronavirusului. Dar Marele Duce și-a putut întâlni în cele din urmă nepotul.

În una dintre imaginile emoționante distribuite de familia regală, bebelușul apare savurând un pui de somn. Micuțul se odihnește lângă un ursuleț de pluș alb, iar în altă fotografie apare la castelul Fischbah, odihnindu-se pașnic în brațele mamei sale. Micul prinț a cucerit inimile tuturor, privind într-un mod adorabil în ochii mamei sale, în timp ce ea îl leagă cu tandrețe în brațe, pe o canapea albă. Îmbrăcat într-o salopetă de lână, cu un pulover asortat și cu papuci de lână bej, al doilea în linie la Marele Ducat al Luxemburgului părea cel mai fericit bebeluș.

„Este o mare plăcere ca prințul Guillaume și prințesa Stéphanie să dezvăluie noi imagini cu fiul lor Charles”, au descris ei postarea de pe Instagram.

Nașterea în timpul pandemiei, o minune!

Familia regală din Luxemburg s-a declarat „încântată să anunțe nașterea” fiului lor, în luna mai: „Cuplul ereditar este încântat să anunțe nașterea fiului lor în această duminică, 10 mai 2020, la ora 5:13, la Maternitatea Grande-Duchesse Charlotte din Luxemburg. Bebelușul va purta prenumele lui Charles Jean Philippe Joseph Marie Guillaume. Copilul cântărește 3,190 kg și are o înălțime de 50 cm”.

La scurt timp după aceea, prințul Guillaume a dezvăluit pentru mass-media detalii de la nașterea fiului său, ca un tată care bubuia de entuziasm. El a spus că sunt „încântați” să „trăiască și să ofere informații” despre experiența lor cu oamenii din Luxemburg, în special din cauza provocărilor actualei pandemii de coronavirus.

„Suntem încântați să avem această experiență, mai ales în această perioadă care este totuși dificilă pentru familiile care au fost separate, dar în următoarele săptămâni se vor revedea. O naștere este un mesaj de speranță, este o binecuvântare. Suntem atât de bucuroși să avem parte de experiența aceasta alături de oamenii din Luxemburg”, a declarat familia regală.

Sursă foto: Sophie Margue

Mărturie dureroasă. Asta s-a ales de Michael Schumacher după 7 ani de la accident!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp