Prințul Harry a sărbătorit nemțește de ziua lui. Avem meniul și alte informații picante

Prințul Harry a sărbătorit nemțește de ziua lui. Avem meniul și alte informații picante
Petrecere de zile mari pentru ziua de naștere a lui Harry, noaptea trecută. S-a consumat departe de casă, cu invitați și restricții.

Prințul Harry, care a împlinit 39 de ani, a sărbătorit de ziua lui, dar le-a cerut oamenilor să nu facă fotografii. Aflat în Europa pentru Jocurile Invictus acesta a dat o petrecere într-un bar de bere germen, din Dusseldorf. El și invitații lui au mâncat bratwurst și șnițel, în timp ce s-au cinstit cu multă bere. Prințul însuși, conform proprietarei localului, a dat peste cap mai multe beri.

Prințul Harry împlinește astăzi 39 de ani și a petrecut cu Meghan într-un bar tradițional german noaptea trecută, unde a mâncat cârnați bratwurst și șnițel vienez. A celebrat aniversarea cu șase beri, dezvăluie MailOnline. Ducele și ducesa de Sussex s-au bucurat de o noapte în Dusseldorf cu prietenii, în timp ce Jocurile Invictus se apropie de final.

Restaurantul Im Goldenen Kessel se află în partea veche a orașului Dusseldorf și vinde bere tradițională

Cei care au luat masa la restaurantul și barul Im Goldenen Kessel au fost rugați să nu facă fotografii, dar au spus că l-au văzut pe prinț râzând și glumind în timp ce mâncarea ajungea la masa sa. De asemenea, a părut încântat când a sosit și un tort aniversar, la sfârșitul mesei. El și Meghan Markle au pozat cu plăcere alături de proprietara restaurantului, Thea Ungermann, și cu chelnerul șef Frank Wackers, care lucrează la restaurant de 38 de ani și care a împărtășit cu plăcere imaginile cu MailOnline. Thea a spus: „Era un om minunat și se distra foarte bine. Meghan a fost minunată”.

Prințul Harry a sărbătorit nemțește de ziua lui

Meghan a rămas cu blugii skinny albi pentru în care s-a îmbrăcat pentru a urmări meciul de volei de ieri. I-a asortat cu o cămașă cu dungi roșii și albe și balerini nude. Între timp, Harry a ales blugi închiși la culoare și un tricou gri. În timpul mesei, Harry a primit un tort aniversar din partea personalului restaurantului, care face parte din fabrica de bere Schumacher, situat în orașul vechi al orașului Dusseldorf.

El și invitații săi au ocupat două mese și au fost serviți cu mâncare și bere de chelnerul șef. Acesta a dezvăluit ziarului că Harry a fost servit cu șase beri mici – aproximativ o jumătate de halbă, în contextul în care  berăriile germane servesc clienților halbe de un litru. El a mai spus că Harry și invitații săi au fost serviți cu șnițel vienez, mușchi de porc, cârnați și farfurii cu friptură și piure de cartofi, alături de varză roșie.

„Au fost foarte fericiți. Este un om minunat, iar ei au fost foarte drăguți”, a adăugat chelnerul. Personalul restaurantului a declarat că Meghan a băut doar o bere mică. Wackers a glumit cu garda de corp a lui Harry, care a întrebat cum era berea și i-a spus ca e groaznică: „Mi-a spus că mă va ucide dacă berea e proastă, dar știu că glumea”.

Prințul Harry a lăsat un „bacșiș gras”

După ce s-au înfruptat, petrecăreții s-au întors la mașinile care îi așteptau pe străzile pietruite din orașul vechi, sau zona Altstadt. O sursa apropiată prințului a declarat: Au băut bere locală și au mâncat mâncăruri în stil familial pentru a experimenta o adevărată masă germană. Toată lumea a fost incredibil de prietenoasă, în special chelnerii. Nu au luat masa într-un spațiu privat și au fost într-o dispoziție veselă, închinând și râzând cu echipa. După cină, grupul s-a întors la hotel pentru a cânta la mulți ani și a mânca tort cu puțin timp înainte de miezul nopții!”.

După cina aniversară, prințul Harry s-a fotografiat alături de personalul restaurantului

Proprietarul restaurantului a declarat că Harry a achitat nota de plată și a lăsat un bacșiș mare pentru personal. Șnițelul vienez se află în meniul restaurantului la prețul de 30 de euro, în timp ce bratwurst-ul costă 14,50 de euro porția. Restaurantul nu are meniuri în limba engleză, dar, din fericire, personalul, în special proprietara Thea Ungermann, vorbește fluent limba engleză. Chelnerul șef vorbește, de asemenea, foarte bine engleza și a reușit să noteze comenzile lui Harry și Meghan fără a fi nevoie de traducere în germană.

Înainte de cina aniversară cu prietenii, Harry și grupul său au plecat cu mașina de la hotelul lor din Media Harbour și au fost lăsați lângă o zonă pietonală. Ei au mers pe jos cei 50 de metri până la restaurant, trecând pe lângă alte baruri, înainte de a ocupa două mese într-o secțiune supraînălțată a restaurantului, care se află alături de un McDonalds.

„Prințul Harry a fost atât de drăguț și m-a îmbrățișat”

Proprietara restaurantului, Thea, a declarat: „Cuplul a fost foarte relaxat, au băut berea noastră, Schumacher Alt – este aceeași bere pe care o servesc la Jocurile Invictus. Harry și Meghan au stat unul lângă altul în timpul mesei. Mi s-a făcut pielea de găină când au intrat în restaurant, îi urmărisem discursul de pe scenă la Jocurile Invictus și nu-mi venea să cred că se afla în restaurantul meu. Prințul Harry a fost atât de drăguț și m-a îmbrățișat”. Restaurantul a postat pe rețelele de socializare fotografia de grup în care Harry și Meghan s-au pozat cu personalul.

Sursa foto: Facebook / Im Goldenen Kessel

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre