Prințul Harry are „inima frântă” din cauza rupturii familiei regale. Un prieten povestește despre „sentimentele rănite”

Prințul Harry are „inima frântă” din cauza rupturii familiei regale. Un prieten povestește despre „sentimentele rănite”
A trecut aproape un an de când prințul Harry și Meghan Markle i-au șocat pe mulți, inclusiv pe cei dragi, anunțând că renunță la titlul membri ai familiei regale britanice.

De atunci, cei doi s-au mutat din Regatul Unit într-o casă din Santa Barbara, California. Prințul Harry și Meghan Markle locuiesc acum împreună cu fiul lor Archie, care va împlini doi ani în mai.

Plecarea prințului Harry și a lui Meghan Markle a afectat toți membrii familiei regale

Tom Bradby, cunoscut pentru documentarul său despre Harry și Meghan în Africa de Sud și prieten al cuplului, discută în detaliu despre ruptura regală. În ciuda faptului că Ducele și Ducesa de Sussex par astăzi mai „mulțumiți” decât erau acum doi ani, Bradby susține că plecarea cuplului a afectat toți membrii familiei regale, inclusiv pe Harry.

„Cred că se simt mai bine, da”, a spus Bradby pentru „Love Your Weekend with Alan Titchmarsh” de la ITV prin intermediul People.

„Deci sunt nemulțumiți?”. „Nu, cred că sunt mulțumiți. Sunt foarte entuziasmați de lucrurile pe care le fac”. Cu toate acestea, Bradby a menționat că el crede că Harry se simte înfrânt de situația cu familia sa: „Nu trebuie neapărat să ai cunoștințe pentru a ști asta, dar cred că este adevărat”.

Sursa foto: Facebook

Bradby a confirmat zvonurile despre o ruptură între Harry și restul familiei sale. Cu toate acestea, el insistă că asta nu înseamnă că nu găsește fericire alături de soția și fiul său în Statele Unite ale Americii.

„Situația cu familia nu este în mod clar ideală și a fost un an foarte dificil pentru toți. Dar sunt nefericiți acolo? Nu, nu cred că este corect, cred că sunt destul de fericiți de fapt, dar cred că se luptă cu poziția lor în viață, cred că o fac cu toții. Cred că și prințul William o face. Nu cred că i se pare ușor”, a adăugat Bradby.

Un an „incredibil de dureros” pentru familia regală

Se așteaptă ca interviul lui Bradby cu Titchmarsh să fie difuzat duminică. Jurnalistul a continuat să împărtășească faptul că a fost un an „incredibil de dureros” pentru familia regală, având în vedere mișcarea lui Meghan și Harry.

„Este dureros, dureros pentru toată lumea, dificil de gestionat. Efectiv, tocmai au decis să părăsească complet familia regală. Asta nu s-a făcut niciodată. Adică, te-ai putea întoarce la Ducele de Windsor, dar asta a fost în circumstanțe foarte diferite. Nu s-a făcut niciodată în mod voluntar până acum și nimeni încă nu știe absolut clar cum va funcționa. Există încă o mulțime de sentimente rănite în toate părțile și este foarte dificil … Cred că publicul dorește cu disperare să fie OK și ca toată lumea să fie fericită și este clar că situația nu a fost așa în ultimul an. Nu este o situație foarte ușoară sau confortabilă. Nu cred că va fi vreodată o situație ușoară sau confortabilă”, a spus acesta.

Se așteaptă ca Harry și William să se reunească la sfârșitul acestui an la inaugurarea unei statui omagiale, ridicate în memoria mamei lor, prințesa Diana, la Palatul Kensington.

Alimente care conțin mult calciu. Bune pentru oase și dinți

Recomandarile noastre