Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat foaia. Vor să se întâlnească cu Regina. Care e motivul

Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat foaia. Vor să se întâlnească cu Regina. Care e motivul
Au făcut dezvăluiri incredibile despre familia regală, dar acum prințul Harry și Meghan Markle, fac eforturi disperate să reia legătura.

Prințul Harry și Meghan Markle au revenit la gânduri mai bune. Cei doi vor să intre nou în grațiile familiei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au schimbat foaia. Vor să se întâlnească cu Regina. Care e motivul

Au spus multe despre familia regală, dar acum Meghan Markle și prințul Harry s-au sucit. Sursele spun că aceștia vor să organizeze botezul micuței Lilibet la Castelul Windswor, motiv pentru care au cerut o întâlnire cu regina. De asemenea, sursele spun că Elisabeta a II-a i-ar fi iertat și ar fi dispusă ”să-i primească cu brațele deschise”.

Nu la fel gândește însă ducesa de Cornwall, Camilla, care, se pare că nu vrea să-i ierte sub nici o formă. Motivul îl constituie dezvăluirile făcute despre prințul Charles.

Ducesa este furioasă

”Nu cred că ducesa de Cornwall îi va ierta pe Harry și pe Meghan pentru ce au spus despre prințul Charles. Dezvăluirile lor l-au distrus pe acesta, iar ea este foarte furioasă. Sunt mulți oameni care cred că ei nu vor fi iertați de Camilla.”, a menționat o sursă apropiată acesteia. Ducesa e foc și pară pentru că tot ce a spus Harry despre tatăl său i-ar fi afectat acestuia imaginea.

”Camilla a fost mereu protectoare cu Charles și este foarte supărată pentru că Harry și Meghan l-au rănit pe prințul de Wales. Crede că declarațiile lor i-au deteriorat imaginea lui Charles.”, a spus o altă sursă.

Image ©Licensed to i-Images Picture Agency. 20/05/2019. Dublin, Ireland. Prince Charles and Duchess of Cornwall visit Ireland. Prince Charles, The Prince of Wales accompanied by his wife Camilla, The Duchess of Cornwall, visit Glencree Centre for Peace and Reconciliation together with The President of Ireland and Mrs Higgins as part of their tour of the Republic of Ireland. Picture by Andrew Parsons / i-Images May 20, 2019

„Am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat”

În ceea ce îl privește pe Harry, acesta a fost destul de dur în declarații și a sugerat că modul în care a fost crescut de tatăl său a fost greșit. Mai mult, potrivit Guardian, prințul a afirmat că el își va crește copiii altfel. ”Nu vreau să arunc vina pe nimeni. Nu cred că ar trebui să arătăm cu degetul sau să învinuim.

Dar atunci când vine vorba de creșterea unui copil, dacă eu am suferit o formă de durere și suferință pentru că și ea a fost suferită de tatăl meu sau de părinții mei, atunci eu voi rupe acest ciclu. Nu îl voi mai transmite generației următoare. (…) Este vorba de multă durere și suferință genetică, ele se transmit.

Așa că părinții ar trebui să se gândească. «Acest lucru mi s-a întâmplat mie dar mă voi asigura că nu ți se întâmplă și ție». (…) Brusc, am început să-mi dau seama că el m-a tratat în felul în care a fost și el tratat. Și m-am gândit cum pot să schimb asta pentru copiii mei”, a afirmat Harry.

Sursă foto: observatornews, unica, gsp