Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc deja de concediu

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc deja de concediu
Ultimele noutăți din viața ducilor de Sussex includ joburi noi, și salarii pe măsură pentru acestea. Iar interviul oferit lui Oprah Winfrey continuă încă să facă valuri. Totuși, la altceva le stă gândul celor doi duci care, în curând, vor deveni părinți pentru a doua oară.

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc deja de concediu. Acesta a fost programat să înceapă exact în momentul nașterii fetiței lor. Amintim că cei doi duci au anunțat noua sarcină chiar de Ziua Îndrăgostiților. Iar imaginile care au devenit publice între timp arată cât de avansată e sarcina lui Meghan. Aceasta îi  va face o surioară lui Archie.

O sursă a dezvăluit că ducii „își vor lua amândoi timp liber”, după nașterea fiicei lor, în vară. „Vor să se asigure că își iau amândoi concediu. Astfel încât să aibă timp real împreună, odată cu sosirea bebelușului”, a declarat pentru Vanity Fair o sursă apropiată cuplului.

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc deja de concediu

Decizia vine după ce concediul de paternitate al prințului Harry a fost scurtat când s-a născut Archie, la 6 mai 2019. La  doar trei zile de la naștere, ducele a zburat în Olanda pentru a lansa Jocurile Invictus de anul viitor.

Familia regală a Marii Britanii are „istorie” în problemele de sănătate mintală

Între timp, pe tot parcursul sarcinii și după naștere, Meghan, în vârstă de 39 de ani, a fost ocupată să editeze un număr din British Vogue și să proiecteze o colecție de capsule pentru Smart Works. Acum, cei doi părinți doresc să petreacă mai mult timp cu nou-născutul.

Fetița ducilor de Sussex ar putea candida la președinția SUA

Meghan Markle intenționează să nască al doilea copil al ei cu prințul Harry, în confortul uimitoarei sale proprietăți. În valoare  de 14,7 milioane de dolari, aceasta se găsește în Santa Barbara din Montecito, California.

Dacă se naște în America, bebelușul lui Meghan și prințul Harry va avea dreptul la cetățenie.  Și va avea dublă cetățenie, primind-o și pe cea britanică, prin tatăl ei. De asemenea, va putea candida la președinția SUA dacă va fi născută pe teritoriul SUA.

O sursă a relatat că Meghan a intenționat inițial să aibă o naștere la domiciliu și pentru Archie. În loc să aducă pe lume primul copil cu o echipă de moașe la Frogmore Cottage din Windsor, mama a fost dusă la spitalul privat Portland din Londra, unde l-a născut pe băiețel.

Cuplul a dezvăluit în timpul interviului lor Oprah Winfrey că al doilea copil al lor este o fată. Și că urmează să se nască în această vară. Deși cuplul nu a dat niciun indiciu despre numele fiicei, fanii au început să speculeze. Se crede că o vor numi Diana, după răposata mamă a lui Harry.

Noul bebeluș al ducilor de Sussex va deveni al optulea la rând la tron, după prințul Charles, prințul William, cei trei copii ai lui William, George, Charlotte și Louis, prințul Harry și Archie Mountbatten-Windsor. Prințul Harry și-a păstrat locul în linia succesorală, în ciuda deciziei sale de a renunța la viața regală.

Cum s-a plâns Harry că a fost nevoit să lucreze ca să își întrețină familia

Concediul de paternitate al prințului Harry ar însemna retragerea temporară de la tranzacțiile sale de mai multe milioane de lire cu Netflix și Spotify. Despre acestea, îi spunea lui Oprah, în celebrul interviu, că a fost convins să le semneze într-un moment delicat. Unul în care era „literalmente tăiat financiar” de către Familia Regală.

Pe de altă parte, un expert regal a afirmat că oficialii Palatului Buckingham vor urmări „foarte, foarte aproape” noile roluri ale prințului Harry pentru a vedea dacă respectă acordul său cu regina, scrie Daily Mail.

În timpul interviului cu bombă Oprah Winfrey, ducele de Sussex a povestit cum a încetat să mai primească venituri de la Palatul Buckingham. S-a întâmplat la scurt timp după ce el și Meghan și-au anunțat dorința de a petrece timpul peste hotare.

Harry a adăugat că nu ar fi fost banii lăsați de mama sa, prințesa Diana, în testament, ar fi fost în imposibilitatea de a plăti securitatea pentru a-și proteja familia.

Cuplul a anunțat în septembrie o afacere în valoare de aproximativ 75 de milioane de lire sterline – pentru a face programe pentru Netflix. În decembrie, cuplul a anunțat o alta afacere profitabilă – cu gigantul de streaming audio Spotify. Acordul, estimat la o valoare de aproximativ 18 milioane de lire sterline.

Sursa foto: Daily Mail, Instagram

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Un basm în care s-au luptat din greu la început