Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Un basm în care s-au luptat din greu la început

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Un basm în care s-au luptat din greu la început
Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Au întemeiat o familie minunată, crescându-și copii înconjurați de iubire. Dar, acest basm începe cu mult înainte de această armonie, cei doi trecând de-a lungul timpului prin numeroase provocări.

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Una dintre familiile model pentru români este formată din Antonia și Alex Velea. Amândoi sunt prezenți în mediul online, unde postează adesea fotografii și povești din viața lor de zi cu zi. 

Orice lucru frumos vine după multă multă trudă, ca și în cazul relației dintre Antonia și Alex Velea. Povestea lor de dragoste are un început controversat. Cei doi au fost dur criticați de public atunci când au anunțat că se iubesc. Mulți i-au acuzat la acel moment că și-au ruinat unul altuia căsniciile. 

Antonia și Alex Velea și-au găsit liniștea

Povestea de dragoste dintre Antonia și Alex Velea. Alex Velea iese în față și povestește despre momentele neplăcute prin care el și partenera lui de viață au trecut de-a lungul timpului. Artistul spune adevărul despre legătura care l-a unit atât de tare de Antonia.

Formează un cuplu extrem îndrăgit de public, fiind luați chiar ca exemplu de către unii oameni. Alex Velea și Antonia au împreună doi copii, care întregesc tabloul de familie cu Maya, fiica cântăreței din căsnicia cu Vincenzo Castellano. 

După cum este prezentată pe rețelele sociale, relația lor pare ca un basm. Se bucură de toate momentele împreună, fiind liniștiți de când s-a pronunțat divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano. Războiul între cei doi a durat mai bine de șapte ani.

În aprilie 2019, instanţa l-a recunoscut pe Alex Velea ca fiind tatăl celor doi băieței. În iulie, Alex Velea a reuşit să-şi treacă numele şi în actele copiilor. 

„Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea”

Antonia și Alex Velea au trecut prin multe provocări până să ajungă la povestea frumoasă din prezent. Cu mult timp în urmă, când cei doi au anunțat că au o relație amoroasă, Antonia a fost atunci acuzată că a stat în spatele deciziei artistului de a divorța de Ana. Fosta soție a cântărețului fiind extrem de îndrăgită de public la momentul respectiv.

Alex Velea a sprijinit-o pe Antonia necondiționat în fiecare clipă de atunci și cei doi au reușit să treacă peste toate problemele. Într-un interviu, Alex Velea a vorbit despre începtul relației cu Antonia. 

Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată

„Erau persoanele care vedeau lucrurile alea urât. Că ne-am destrămat unul altuia familiile, că am încercat să ne construim o fericire pe necazul altuia, ceva de genul. Le-am demonstrat că nu este deloc așa. Nu suntem nici primul cuplu care provine din mariaje eșuate, din căsătorii care nu au mers și nici ultimii.

Suntem niște oameni care și-au căutat norocul și fericirea. Până atunci nu am avut probleme, nu s-a zis nimic urât nici de mine, nici de ea. În anul ăla au încercat să ne distrugă cu treaba asta. Nu a mers”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Puterea intuiției. Cum o putem „auzi”