Prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit la telefon înainte de interviul cu Oprah. Ce și-au transmis

Prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit la telefon înainte de interviul cu Oprah. Ce și-au transmis
Vești bune. Se pare că prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit la telefon înainte de interviul cu Oprah, spune Mirror UK. Ce și-au transmis cei doi.

Au mai rămas mai puțin de zece zile până la mult așteptatul interviu al ducilor de Sussex cu Oprah Winfrey. Presa internațională continuă să speculeze orice moment și gest din partea familiei regale. Adevărul este însă că nimeni nu știe ce se va întampla în cadrul interviului care a fost deja filmat. În acest context, Mirror UK a dat vestea că prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit la telefon înainte de interviul cu Oprah. 

Zilele trecute, prințul Harry a avut o apariție la emisiunea lui James Corden. Acolo au discutat despre familia regală, iar Harry a clarificat câteva lucruri. În discuția sinceră cu James Corden, Harry a spus că ”nu a părăsit” familia regală britanică, dar a făcut ceea ce ar face orice tată și soț responsabil. Ducele de Sussex a mai menționat că plecarea din UK și renunțarea la îndatoririle regale a fost mai degrabă ”un pas în spate” decât o plecare integrală. 

Prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit la telefon. Ce i-a transmis regina 

Prințul Harry și regina Elisabeta II au vorbit

Conform Mirror UK, regina și prințul Harry ar fi avut o conversație la telefon chiar înainte de anunțul privind emisiunea cu Oprah. Regina i-a spus prințului Harry că este „încântată că a găsit fericirea” cu Meghan Markle. Aceasta ar fi avertizat că Harry trebuie să mențină valorile familiei sale în timp ce începe o viață nouă alături de Meghan. 

Ducilor de Sussex li s-a spus săptămâna trecută că nu pot continua cu „responsabilitățile și îndatoririle care vin odată cu o viață de serviciu public”. Si au fost eliminate de patronajele lor rămase după mutarea lor în SUA.  Despărțirea definitivă de viața ca lucrători regali activi a fost urmată de o conversație telefonică între Harry și bunica sa. Aceasta i-ar fi zis  nepotului că „e încântată că el a găsit fericirea”. De asemenea, ar fi menționat că „își dorește numai binele pentru el și familia sa”. Harry ar subliniat că este conștient de „datoria sa față de familie”. Acesta a promis că „nu va face niciodată nimic pentru a-i jena”.

Foto: Facebook

Lady Gaga poate respira ușurată. Două vești bune primite nu e puțin lucru!