Lady Gaga poate respira ușurată. Două vești bune primite nu e puțin lucru!

Lady Gaga poate respira ușurată. Două vești bune primite nu e puțin lucru!
Lady Gaga poate respira, în sfârșit, ușurată. Cântăreața a primit în urmă cu câteva ore o veste fenomenală și este în culmea fericirii.

Lady Gaga a trecut printr-o dramă miercuri, după ce bărbatul care îi plimba câinii a fost împușcat, iar doi dintre buldogeii ei au fost furați. Cântăreața era plecată la Roma când s-a întâmplat totul, acolo unde filma pentru o peliculă de Ridley Scott. Acum, după atâtea zile de panică, Lady Gaga poate respira ușurată. A primit o veste extraordinară. 

Ryan Fischer, cel care plimba cățeii în momentul acela, a fost împușcat de patru ori în piept, înainte ca doi dintre căței să fie furați. Ulterior, Lady Gaga oferise o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi căței, Koji şi Gustav. Un al treilea cățel, Miss Asia, fugise şi a fost recuperat ulterior.

Lady Gaga poate respira ușurată. I-a recuperat pe Koji și Gustav

Lady Gaga poate respira ușurată

În urmă cu câteva ore, Gaga a avut parte de o veste extraordinară. Koji și Gustav au fost găsiți. Buldogeii sunt în siguranță și au fost înapoiați reprezentanților cântăreței, a comunicat poliția. Detaliile despre cum au fost recuperați câinii nu sunt clare. Presa internațională a relatat că buldogii francezi au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai ei. Femeia nu ar fi fost implicată în atacul armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. Momentan Lady Gaga nu a dat nicio declarație în acest sens. 

Buldogul francez este o rasă foarte căutată în SUA, iar puii se vând cu un preț mediu de 2.000 de dolari. Puii care au un istoric excepțional pot să ajunga la 10.000 de dolari bucata. Buldogul francez este una dintre cele mai populare rase de câini mici din lume, în special în rândul locuitorilor orașelor. Frenchie este jucăuș, alert, adaptabil și complet irezistibil. 

Lady Gaga i-a mulțumit celui care îi îngrijea câinii

Medicii care-l îngrijesc pe tânărul împușcat au declarat că acesta se va recupera, viața lui nu mai e în primejdie. În ceea ce o privește pe Lady Gaga, aceasta i-a transmis că îl iubește și că pentru ea este un adevărat erou. ”Continui să te iubesc, Ryan Fischer. Ți-ai riscat viața ca să ne protejezi familia. Vei fi întotdeauna un erou”, a transmis cântăreața pe Twitter în urmă cu câteva zile.

Foto: Instagram

Exclusiv. Cum își începe ziua Anastasia Soare. Ce o inspiră