Prințul Nicolae  nu vrea să ne spună dacă va fi tată de fetiță ori de băiețel și spune că nu au stabilit încă numele bebelușul. La începutul lunii noiembrie, se va naște primul său copil cu soția sa, Alina Maria de Roumanie (32 de ani). Bebelșul va fi strănepotul Regelui Mihai.

Prințul Nicolae se pregătește să schimbe scutece

Va fi bucurie uriașă în familia fostului principe Nicolae. El și soția sa abia așteaptă să își vadă moștenitorul. Spun că sunt pregătiți pentru acest eveniment din viața lor.

”Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a spus Nicolae al României, citat de adevarul.ro.

Chiar dacă fostul principe spune că nu ales nici locul pentru botez, mărturisește că la Curtea de Argeş ar fi una dintre opţiuni, dar și la Sinaia. Botezul ar urma să aibă loc în luna ianuarie. Nicolae al României spune că în funcție de restricțiile impuse de pandemie, va invita și membrii Casei Regale.

Prințul Nicolae este căsătorit cu Alina-Maria

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, s-a căsătorit  pe 30 septembrie 2018 cu Alina Maria Binder, la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. La eveniment au participat reprezentanți ai Caselor Regale din toată lumea, însă nu și Familia Regală din România. Mii de oameni au venit special să-i vadă pe cei doi miri. Mulți purtau steaguri sau însemne ale Casei Regale. La un sfert de veac după ce le făcea românilor cu mâna din brațele bunicului său, Regele Mihai, Nicolae i-a salutat împreună cu mireasa lui, Alina, la Sinaia.

În 2015, Regele Mihai i-a retras titlul de „principe al României” nepotului său Nicolae şi a decis să îl excludă din succesiunea la Coroana României. Deşi oficial nu a fost explicat motivul acestei decizii, în spaţiul public au apărut informaţii că aceasta era legată de o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Fostul principe al României, Nicolae a anunțat pe 28 mai 2020 că este pozitiv rezultatul testului de paternitate cu privire la copilul Nicoletei Cîrjan, o tânără cu care a avut o relaţie de concubinaj. „Rezultatul a fost pozitiv, reieşind ca sunt tatăl copilului ei”, a scris fostul principe. Fostul principe al României Nicolae îi va plăti micuţei Iris Anna (4 ani) o pensie de întreţinere mulţi ani de zile și totodată are dreptul să o vadă.


Sylvester Stallone nu se poate opri din plâns, a rămas orfan

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp