Prințul Philip, operat pe inimă! Cum se simte acesta

Prințul Philip, operat pe inimă! Cum se simte acesta
Noi vești despre familia regală britanică. Conform unui comunicat oficial, Prințul Philip a suferit o operație pe inimă.

Prinţul Philip a fost spitalizat într-o clinică din Londra la mijlocul lunii februarie. A fost o măsură de precauţie, din cauza unei afecţiuni. Aceasta însă nu este asociată cu maladia COVID-19, conform unui anunț al Palatului Buckingham. Recent, s-a aflat că prințul Philip a suferit o operație pe inimă.

Săptămâna trecută, prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost mutat în alt spital. În urmă cu câteva zile i s-au făcut teste pentru o afecțiune cardiacă preexistentă, dar a și fost tratat pentru o infecție. „Ducele răspunde la tratament, dar se aşteaptă să rămână în spital până cel puţin la sfârşitul săptămânii”, spunea comunicatul remis către presă. 

Prințul Philip a suferit o operație pe inimă. Ce zice Palatul Buckingham

Prințul Philip a suferit o operație pe inimă

Acum, la câteva zile distanță noi vești despre sănătatea ducelui ies la iveală. Ducele de Edinburgh a suferit o „procedură de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă” și va rămâne în spital pentru „tratament, odihnă și recuperare pentru câteva zile”, a declarat astăzi Palatul Buckingham. Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a fost operat ieri la Spitalul St Bartholomew din Londra, unde a fost transferat luni după ce a petrecut 14 zile la spitalul King Edward VII din Marylebone din cauza unei infecții.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a făcut o actualizare a stării sale la ora 9.30 dimineața. „Ducele de Edinburgh a suferit ieri o procedură de succes pentru o afecțiune cardiacă preexistentă la Spitalul St Bartholomew. Alteța Sa Regală va rămâne în spital pentru tratament, odihnă și recuperare pentru câteva zile”, se arată în comunicat. Regina Elisabeta nu și-a putut vizita soțul de când acesta a fost internat, din cauza regulilor stricte din spitale în pandemie. Asta înseamnă că suverana nu și-a mai văzut soțul de peste trei săptămâni. Prințul Philip va împlini vârsta de 100 de ani în luna iunie a acestui an. 

Foto: Facebook

Există un secret. Pe ce „limbă” trebuie să vorbească bărbații și femeile ca să se înțeleagă bine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp