Prințul Philip, lăsat pe dinafară. Ce știe din interviul cu Oprah

Prințul Philip, lăsat pe dinafară. Ce știe din interviul cu Oprah
Prințul Philip a fost lăsat pe dinafară în tot scadalul cu interviul ducilor de Sussex, spune un expert regal. Consortul reginei a ieșit din spital, iar în prezent se află la castelul Windsor.

Prințul Philip a fost internat acum mai bine de o lună în spital și a trecut prin momente delicate. O perioadă nimeni nu a știut exact care e starea sa de sănătate. Ieri însă prințul consort a ieșit din spital, iar o mașină l-a dus la regină. Un expert regal a făcut o dezvăluire, astfel se pare că prințul Philip a fost lăsat pe dinafară în ceea ce privește interviul faimos cu Oprah și scandalul ce a urmat.  

În ciuda faptului că Philip a fost externat, există îngrijorări de sănătate pentru cel mai longeviv consort regal din istoria britanică, care urmează să împlinească 100 de ani în iunie, a spus Katie Nicholl, expert regal.  „Știu că familia răsuflă ușurată că s-a întors acasă, însă în același timp toți sunt îngrijorați pentru sănătatea sa”

Prințul Philip a fost lăsat pe dinafară. I-au ascuns o parte din situația cu ducii de Sussex 

Tocmai din motive de sănătate, se pare că bunicul lui Harry nu știe chiar toate detaliile vizavi de interviul ducilor de Sussex cu Oprah. Conform lui Nicholl, familia i-a ascuns consortului o mare parte din scandalul generat în urma interviului deja celebru, tocmai pentru a-i proteja inima fragilă. Mai ales că acesta a stat patru săptămâni în spital și a suferit o operație pe cord. 

Totuși, conform aceluiași expert, familiei i-a fost greu să ascundă chiar toate detaliile. Asta din cauza presei care a acoperit subiectul constant de aproape o lună. Încă nu se știe dacă prințului Philip i s-a spus despre acuzațiile de rasism lansate de Meghan, dar și despre problemele cu depresia pe care aceasta a povestit că le-a avut cât timp era însărcinată cu Archie. Prințul Philip se află în acest moment lângă regină, la Palatul Windsor. Acolo este de așteptat să se recupereze din punct de vedere al sănătății. 

Foto: Facebook

Două mari vedete din muzica populară se țățesc la televizor