Prințul William își închiriază casa. Iată cât costă să te relaxezi în proprietatea idilică

Prințul William își închiriază casa. Iată cât costă să te relaxezi în proprietatea idilică
S-a bucurat în copilărie alături de tatăl său, regele Charles, și de prințul Harry de acele locuri, însă acum a luat o decizie interesantă.

După ce a devenit duce de Cornwall, William s-a gândit să le facă o bucurie tuturor. Iată ce va urma.

Prințul William își închiriază casa. Iată cât costă să te relaxezi în proprietatea idilică

Prințul William a deschis porțile casei Tamarisk House, situată în Insulele Scilly, care a fost locuită și de membrii familiei regale. Potrivit informațiilor oferite de The Express, casa de vacanță din Cornwall este disponibilă pentru a fi închiriată de oricine dorește să trăiască momente de neuitat, relatează The Express.

Casa poate găzdui până la opt persoane

Această proprietate idilică, prezentată acum ca și „noua construcție emblematică”, are patru dormitoare și poate găzdui până la opt persoane. Din livingul luxuriant, oaspeții au la dispoziție vederi uimitoare la marea albastră din jur și la grădinile verzi private.

Casa are un televizor, un radio Roberts, un DVD player și jocuri de societate. Dar și o bucătărie pe care și-ar dori-o orice femeie, echipată după ultima tehnologie, și o zonă de relaxare. Site-ul Duchy of Cornwall a precizat că bucătăria are un „aragaz electric cu plită ceramică, un frigider-congelator de tip american, mașină de spălat vase, televizor și o gamă completă de ustensile de gătit moderne, veselă, sticlărie și cărți de bucate”.

Proprietatea este decorată cu fotografii nautice

Dormitoarele sunt zugrăvite în culori neutre și dispun de paturi mari și fotolii superbe, iar într-una dintre băi există o chiuvetă dublă, piesa de rezistență fiind cada. Proprietatea este decorată în mod rafinat, cu fotografii nautice. Proprietatea este disponibilă pentru închiriere pe tot parcursul anului 2023, dar este rezervată pentru luna iulie și august.

Cât costă să stați în casa prințului William

Prețurile fluctuează în funcție de sezon, iar cine vrea să aibă un sejur de șapte nopți la începutul lunii februarie va trebui să scoată din buzunar aproximativ 1.215,00 lire sterline. Sursele spun că prințul Wiliam vrea să facă un „oraș-grădină” de 2.500 de locuințe pe un teren agricol din Kent.

Planurile pentru „Faversham Project” , un cartier de ultimă generație,  ar urma să prevadă construirea unei noi școli primare, a unui teren de cricket, a unor magazine și birouri, alături de noile locuințe elegante. Activiștii pentru combaterea schimbărilor climatice au cerut însă ca planurile să fie abandonate, avertizând că acestea ar putea dăuna liliecilor, șopârlelor, fluturilor și orhideele sălbatice protejate.