Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințul William, unul dintre cei mai deștepți membri ai familiei regale britanice. Ce știe prințul și ceilalți nu

Prințul William, unul dintre cei mai deștepți membri ai familiei regale britanice. Ce știe prințul și ceilalți nu
Prințul Wiliam a știut dintotdeauna ce a vrut de la viață și niciodată nu a dat greș. Fiul regelui Charles a absolvit școli de renume, dar știe mult mai multe.

William a fost întotdeauna interesat de limbile străine, de aceea a devenit poliglot.

Prințul William, unul dintre cei mai deștepți membri ai familiei regale britanice. Ce știe prințul și ceilalți nu

Vorbitor nativ de limba engleză, William a fost încurajat de mic să învețe mai multe limbi străine. Și a ținut cont de sfatul tatălui său, regele Charles, iar acest lucru i-a prins foarte bine. Actualul suveran, spune BBC a ținut mult ca fiul său să învețe galeza, iar William nu s-a împotrivit.

El a făcut meditații încă din adolescență și a ajuns ca în 2013, chiar să țină un discurs public în această limbă, spre marea bucurie a lui Charles. De altfel, spun sursele, și Kate cunoaște bine această limbă, pe care a studiat-o în perioada în care a stat în Țara Galilor.

Cine cunoaște franceza

De asemenea, William vorbește perfect și franceza. Dar îndrăgostiți de această limbă sunt și Charles, dar și Prințesa Anne și Prințul Andrew. Se spune că și Kate Middleton s-ar descurca foarte bine în franceză, dar și Harry și Meghan. Nu în ultima rând, William vorbește fluent și spaniola, iar același lucru îl vor face în curând și micuții lui, Charlotte și George, spune „Nicki Swift”.

Un lucru pe care mulți nu-l știu este că prințul William ar fi învățat în timp ce a fost într-o vizită regală în Tanzania și swahili, o limbă care se vorbește în Africa de Est, din sudul Somaliei, până în Mozambic și în toată Kenya de populația bantu. Ultima limbă străină cunoscută de William ar fi irlandeza, la fel ca și regele Charles. William și Kate sunt convinși că moștenitorii îi vor călca pe urme tatălui și sunt bucuroși de cum decurg lucrurile.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre