Prințul William și Kate Middleton nu au vrut să ureze națiunii un Crăciun fericit anul acesta. Care a fost motivul deciziei și ce au transmis

Prințul William și Kate Middleton nu au vrut să ureze națiunii un Crăciun fericit anul acesta. Care a fost motivul deciziei și ce au transmis
Prințul William și Kate Middleton au spus că „nu se simt bine” să ureze națiunii un Crăciun fericit anul acesta. În schimb, au spus că „își doresc un 2021 mai bun”, înainte de a-și transmite gândurile celor care „petrec singuri de sărbători”.

Pe contul oficial de Twitter al Palatului Kensington, ducele și ducesa de Cambridge, ambii în vârstă de 38 de ani, au scris: „Nu îți dorim un Crăciun fericit anul acesta, așa că în schimb dorim un 2021 mai bun. Pentru cei care se luptă astăzi cu problemele cauzate de pandemie, aici este disponibilă asistența celor de la: @GiveUsAShout @MindCharity @samaritans @theCALMzone @TheSilverLineUK @OurFrontlineUK @NHSCharities. De acest Crăciun gândurile noastre sunt cu cei dintre voi care petreceți singuri astăzi, cei dintre voi care plâng pentru pierderea unei persoane dragi și cei dintre voi din prima linie care încă mai adună energie pentru a avea grijă de noi ceilalți”.

Între timp, prințul Charles și Camilla au postat pe rețelele de socializare și au scris: „Vă doresc tuturor un Crăciun fericit și iată un An Nou mai bun!”. Prințul de Wales și ducesa de Cornwall au distribuit o fotografie alături de postare, în care apar cu bastoane în mână la refugiul lor scoțian din Birkhall.

Planurile de Crăciun, distruse de COVID-19

Postarea vine la aproape o săptămână după ce premierul a anunțat pentru prima dată că planurile pentru ziua de 25 decembrie s-ar putea schimba față de ceea ce era planificat. Planul inițial fusese ca ducele și ducesa, împreună cu copiii George, Charlotte și Louis, să călătorească la casa Middletonilor din Bucklebury, Berkshire, pentru festivități.

Sora lui Kate Pippa, soțul ei James și fiul lor Arthur trebuiau să se alăture familiei în Bucklebury de Crăciun. Apoi zonele Berkshire și Londra au fost luate cu asalt de coronavirus și gradul de criză s-a ridicat la nivelul 3, așa că Kate s-a oferit să găzduiască festivitățile  la Anmer Hall. Dar, după anunțul că Berkshire trecea la nivelul 4, cu interdicția de a călători, Middletoni și-au anulat planurile.

A fost o lovitură amară pentru Mike, în vârstă de 71 de ani, și Carole, în vârstă de 65 de ani, care își planificaseră prima zi de Crăciun împreună cu toți cei patru nepoți: George (în vârstă de șapte ani), Charlotte (în vârstă de cinci ani) și Louis și Arthur (în vârstă de doi ani).

În calitate de regină a bucătăriei, Carole a anunțat că esențialele ei de Crăciun sunt „plăcintele, vinul fiert și vâscul”. Ea plănuia, de asemenea, o masă în familie pentru ziua cea mare, pe baza unei rețete Mary Berry cu șampanie și somon afumat, inclusiv și cu o opțiune vegană.

Alina Eremia, Crăciun în familie. Imagini rare cu iubitul cântăreței

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp