Prințul William și soția sa, Kate, un deceniu de mariaj. Mărturii exclusive despre intimitatea cuplului

Prințul William și soția sa, Kate, un deceniu de mariaj. Mărturii exclusive despre intimitatea cuplului
Despre fiul cel mare al prințului Charles și Kate Middleton se spune de când au apărut împreună că formează un cuplu model. Se dau și exemple. Este, oare, chiar așa?

Prințul William și soția sa, Kate sunt, în prezent, doi dintre cei mai venerați membri ai familiei regale.  De la aderarea lor atentă la liniile directoare regale la activitatea lor de caritate, Ducele și Ducesa de Cambridge inaugurează în prezent o nouă eră pentru familia regală post-Megxit.

Rodul unei căsnicii distruse, William și-a petrecut câțiva ani din copilărie în mijlocul luptelor conjugale ale părinților săi.  În 1992, tatăl  său, Prințul Charles, și regretata sa mamă, Prințesa Diana s-au despărțit. Iar separarea a fost disecată intens de presa britanică. Patru ani mai târziu, cei doi aveau să divorțeze în sfârșit, lăsându-i pe William și pe fratele prințului, Harry, să fie prinși la mijloc, scrie Nickyswift.com.

Un cuplu model?

Cu toate acestea, la două decenii după divorț și de moartea prematură a Dianei, William își parcurge propriul drum alături de Kate.  Istoricul regal Robert Lacey a remarcat chiar, pentru revista People, că „Casa Windsor are un istoric abisal de eșec conjugal, dar William a întrerupt ciclul”.

Este o observație importantă asupra căsătoriei lui William și Kate. Dar, deși par a fi cuplul model, lumea se întreabă cum funcționează, mai exact Prințul William și Kate Middleton în spatele ușilor închise și atunci când camerele video nu stau cu obiectivele pe ei.

Cum se poartă Prințul William și soția sa când nu apar în fața camerelor

Dacă ați avut vreodată îndoieli cu privire la căsătoria Prințului William și a lui Kate Middleton, gândiți-vă din nou.  Căsătoria lor este mai puternică ca niciodată.  În lumina aniversării de 10 ani a cuplului, fotograful Chris Floyd a fost însărcinat să surprindă cele mai frumoase momente ale celor doi.  Acum, el vorbește public despre experiența sa regală.  Floyd nu a avut decât lucruri pozitive de spus despre William și Kate în urma ședinței lor foto, mai arată sursa citată.

„Aș spune că erau la fel ca orice cuplu căsătorit”, a spus fotograful pentru Us Weekly.  „Erau exact ca orice cuplu căsătorit  și părea să fie foarte fericiți unul în compania celuilalt. A fost atât de simplu”, a mai declarat fotograful. Pentru a realiza imaginile, acesta a petrecut mult timp în compania ducilor. Și s-a urmărit inclusiv în momentele în care nu îi fotografia.

În ciuda agitației pe care a presupus-o realizarea fotografiilor, timp de o zi întreagă,  Floyd a remarcat că s-a simțit foarte „binevenit” în casa ducelui și ducesei.  „Trebuie să spun că, atunci când am plecat în acea zi, simțeam că-i cunosc de ani de zile”, a dezvăluit el.  „Ziua în sine a fost la fel ca o zi obișnuită de filmare… Vreau să spun că nu seamănă cu casa altcuiva, dar a fost la fel ca a merge la casa altcuiva. Era doar o versiune puțin mai grandioasă a majorității caselor”.

În aprilie, Kate a oferit câteva informații rare despre căsnicia ei cu Prințul William.  Când a fost întrebată: „Cine a fost cel mai mare sprijin pentru tine în timpul pandemiei?”,  în timpul unui apel video, Kate a răspuns fără ezitare că e vorba de soțul ei, William. Cei doi s-au căsătorit în 29 aprilie 2011.

Sursa foto: Instagram