Priyanka Chopra dezvăluie momente șocante din cariera ei. Ce propunere i-a făcut un regizor

Priyanka Chopra dezvăluie momente șocante din cariera ei. Ce propunere i-a făcut un regizor
Priyanka Chopra Jonas a fost uimită de comentariile pe care le-a primit când a intrat în industria filmelor. I s-a spus să facă o mărire a sânilor și să se opereze la maxilar atunci când a intrat în lumea divertismentului.

Priyanka Chopra reflectă asupra momentelor șocante din cariera ei. Câștigătoarea Miss World 2000 a devenit vedetă la Hollywood. În vârstă de 38 de ani, a rămas „uluită și mică”, după ce un regizor de film i-a propus să apeleze la chirurgia estetică în adolescență.

Priyanka Chopra Jonas uimită de comentariile unui regizor

Priyanka reflectă asupra momentelor care au șocat-o din cariera ei timpurie. Actrița povestește totul în noua sa autobiografie numită Unfinished.

„După câteva minute de discuții, regizorul / producătorul mi-a spus să mă ridic în picioare și să mă răsucesc pentru el. Am făcut-o. El s-a uitat lung la mine, evaluându-mă, apoi mi-a sugerat că îmi trebuie o operație la sâni să obțin un loc de muncă. Să îmi fixez  maxilarul și eventual o operație la fund.

Dacă aș vrea să fiu actriță, a spus el, ar trebui să-mi fie fixate proporțiile. El știa un doctor grozav din LA la care voia să mă trimită. Managerul meu de atunci și-a exprimat acordul cu evaluarea. Am părăsit biroul regizorului / producătorului simțindu-mă uluită și mic.

A spus că nu aș putea avea succes decât dacă aș „fixa” aceste părți ale corpului. M-am gândit la modul în care indivizii din mass-media și alții din industrie se refereau la mine ca <dusky> și <cu aspect diferit>. M-am întrebat dacă până la urmă sunt exclusă pentru acest job”, a povestit actrița.

Priyanka Chopra Jonas își dorește mai mulți copii

Priyanka Chopra Jonas și-a consolidat statutul de actriță și a devenit una dintre cele mai bine plătite vedete din India. În viața sa personală, este căsătorită cu cântărețul american Nick Jonas de la Jonas Brothers. S-au logodit și căsătorit în 2018.

Actrița și-a exprimat dorința de a-și întemeia o familie cu soțul ei și a spus că diferența lor de vârstă de zece ani nu a fost niciodată un „obstacol” în relație: „Îmi doresc copii, cât de mulți pot avea. O echipă de cricket? Nu sunt atât de sigură”.

Un nou sezon „Teleşcoala”, din 8 februarie, la TVR 2. Lecții într-un decor modern