Pro TV a nenorocit Survivor. Acuzații de agresiuni sexuale între concurenți și instigare – Imagini tulburătoare

Pro TV a nenorocit Survivor. Acuzații de agresiuni sexuale între concurenți și instigare – Imagini tulburătoare
Doi concurenți din echipa Faimoșilor au trecut de la extaz la agonie. Dacă la început cei doi au avut o relație extraordinară, totul s-a stricat acum.

Aceștia și-au aruncat vorbe grele, iar tânăra i-a șocat pe toți atunci când a mărturisit ce i-a făcut colegul. Situația a devenit din ce în ce mai complicată.

Bianca Patrichi și DOC, doi Faimoși simpatici și dornici de câștig s-au plăcut de când au pășit în jungla dominicană și o perioadă s-au înțeles foarte bine. De puțin timp însă, toate lucrurile au luat o întorsătură cu totul și cu totul neașteptată. Bianca și Remus au jucat în timpul jocului pentru recompensă împotriva Alexandrei Porkolab și a lui Dan Ursa într-un ring.

Survivor 2023

„Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord”

Până aici nimic ieșit din comun, însă DOC, din motive doar de el cunoscute, a început să râdă de coregrafă. Simțindu-se umilită, Bianca a sărit ca arsă, s-a enervat cumplit, a început să plângă, apoi a spus ce nu s-a gândit nimeni că va afla. „Am fost și încă sunt afectată de jocul ăsta și mi-au zis colegii că DOC râdea.

Mi se pare foarte urât. Mă doare pentru că am crezut că e altfel, dar nu este. (…) Faptul că ea (Crina) se înțelege foarte bine cu DOC… nu am nicio problemă. Slavă Cerului! Două luni l-am susținut și am stat lângă DOC. Mi-a plăcut, l-am admirat, toate pe pozitiv pentru el. Chiar și atunci când restul grupului nu era de acord”, a spus Bianca.

Bianca Patrichi la Survivor

Acuzat de agresiune sexuală

Dar Bianca nu s-a oprit aici și a aruncat bomba, după ce l-a acuzat pe DOC de agresiune sexuală. Tânăra spune că acesta s-a atins de ea la jocul pentru recompensă. Bianca a recunoscut acest lucru într-o discuție cu Mihai Zmărăndescu și cu Ștefania Stănilă. Există și imagini, care nu au fost difuzate decât pe Voyo.

„La jocul pentru recompensă, cu hamurile, nu mai știu la cine stăteam să mă uit, să încurajez… și stăteam așa (n.r.: aplecată). Așa stăteam. Na, nu știu, stăteam jos, acolo, și vorbeam.. Și l-am simțit cum se freacă de mine, pe DOC”, a mărturisit Bianca.

Internauții dau cu producția de pământ

Fanii emisiunii sunt extrem de supărați pe tot ceea ce se întâmplă și au venit cu acuzații grave. Aceștia spun că producția e de vină pentru că a scăpat totul de sub control.

„Vina producției clar! Dacă instigi oamenii la bătaie, bătaie va ieși. Greșeala e de partea voastră, domnu Dan! Rusine vouă, organizatorilor! Voi încurajați violența, nesportivitatea, de dragul audiențelor. Care oricum, nu sunt așa cum le prezentați voi, pentru omul care schimbă des canalul. Din nou o probă stupidă, fără reguli, fără arbitru”, sunt de părere unii internauți.

Kamara la Survivor 2023

Kamara și Ada sunt fără rușine, fără educația, doi clovni

Luați în colimator au fost și Kamara și Ada, despre care cei din online au afirmat că sunt needucați. „Proba de pro TV este de tot risul și apare „domnul” Dan și anulează tot. Voi fă faceți de cacao și tot voi, proTV, vă supărați. Ar fi trebuit să-i duceți pe toți la masaj și relaxare după ce le ați făcut. Kamara și Ada sunt fără rușine, fără educație, doi clovni care pândesc scandalul, îl provoacă, îmi dau greață de amândoi. Și ce-i mai comic e că amândoi sunt faimoși.

Pe naiba. Doi nimeni cu caractere de…”, sunt de părere fanii. De asemenea, acuză ProTV că promovează violența, fără să se gândească că la această emisiune se uită și copii. „Rușine să vă fie ProTv și Survivor. Astea vi se par probe de survivor în care promovați violența? Se uită și copiii și în loc să vadă sportivitate, fair-play, trasee frumoase… Ce văd? Violență și atât” Inadmisibil! Sper să aveți consecințe după fapte!”, mai spun oamenii, supărați.

Iftimoaie, Survivor 2023

„Deveniți o emisiune de cazuri sociale”

Nu în ultimul rând, Survivor ea început considerată o emisiune de cazuri sociale, iar fanii consideră că mai bine schimbă canalul. „Ce mizerie de probă, Daneee! De unde găsiți așa ceva? Intră și tu în ring înfometat și încearcă să fii fair play! Și mizeria aia de Kamara ce caută acolo!

Pentru milă și mahala! Deveniți o emisiune de cazuri sociale. La aceeași oră este altă emisiune pe Antena 1! Ușor ușor migrat către ei”, susțin internauții. Totodată, fanii spun că, dacă ar fi fost în locul concurenților, ar fi apelat la ajutorul justiției.

„Degeaba nu tolerați agresiunea daca băgați probe de acest gen, domnul prezentator! Iftimoaie și-a dat arama pe față mai mult decât cert astăzi! Cât despre Robert și Kamara, Kamara nu trebuia să se bage la Războinici, iar Robert nu trebuia să îl împingă. Cazul închis. Jenant … păcat dar cu fiecare probă decadeți tot mai mult, cum s-a mai zis… Vă dădeam în judecată în locul concurenților”, mai spun aceștia.

Recomandarile noastre