Probe care sugerează că giganții au existat în trecut

Probe care sugerează că giganții au existat în trecut
Iată unul dintre fișierele „Arheologiei interzisă”. Oamenii de știință rămân în tăcere cu privire la o rasă pierdută de giganți găsiți în movilele de înmormântare de lângă lacul Delavan, Wisconsin, în mai 1912.

Fapte care sugerează că giganții au existat în trecut. Situl de săpături de la lacul Delavan a fost supravegheat de Colegiul Beloit și a inclus peste 200 de movile de efigie care s-au dovedit a fi exemple clasice. al secolului al VIII-lea Woodland Culture.

Dar dimensiunea enormă a scheletelor și a craniilor alungite găsite în mai 1912 nu se încadra foarte bine în conceptul oricui de standard de manual. Au fost enorme. Acestea nu erau ființe umane obișnuite.

Cranii ciudate, gigante. Oameni de 3 metri?

Raportat pentru prima dată în ediția din 4 mai 1912 a New York Times, cele 18 schelete găsite de frații Peterson pe ferma Lake Lawn din sud-vestul Wisconsin au prezentat mai multe trăsături ciudate.

Înălțimile lor variau între 182 cm și 300, iar craniile lor „probabil cele ale oamenilor, sunt mult mai mari decât capetele oricărei rase care locuiește astăzi în America”. Au tendința de a avea un rând dublu de dinți, 6 degete și la fel ca oamenii au venit în rase diferite. 

Dinții din fața maxilarului sunt molari obișnuiți. Capetele găsite de obicei sunt alungite, din cauza duratei de viață mai lungi decât cele normale.

„Trebuie să ne întrebăm cât de mult pot ridica dacă sunt de două ori mai mari decât un om mediu astăzi? Sunt acești giganți pe care Biblia și multe alte civilizații le au în istoria lor și pictați pe sfinții lor? 

Biblia în Genisis 6: 4: Erau uriași pe pământ în acele zile. Și, de asemenea, după aceea, când fiii lui Dumnezeu au intrat la fiicele oamenilor și le-au născut copii, aceia au devenit oameni puternici care erau din bătrâni de renume. 

Acum, aceasta este o logică defectuoasă pentru orice om de știință de acolo, deoarece folosesc istoria religioasă / culturală pentru a umple o gaură în știință”, spun cercetătorii.

Peste 200 de săpături uriașe au fost găsite în ultimii ani. Cercetătorii au descoperit schelete uriașe în anii 1950, în cea mai mare parte. În opinia majorității oamenilor, se pare că s-ar pune la îndoială evoluția. 

Misterul Giganților din Wisconsin

A fost acesta un fel de farsă, o farsă jucată de fermieri locali pentru distracție și atenția presei? Răspunsul este nu.

Descoperirea de lângă lacul Delavan, din mai 1912, a fost doar una dintre zecile de descoperiri similare care au fost raportate în ziarele locale, începând din 1851 până în prezent. Nu a fost nici măcar primul set de schelete uriașe găsite în Wisconsin.

La 10 august 1891, New York Times a raportat că oamenii de știință de la Smithsonian Institution au descoperit mai multe „monumente piramidale”, foarte mari, pe Lake Mills, lângă Madison, Wisconsin. 

„Madison a fost în vremurile străvechi centrul unei populații abundente, care număra nu mai puțin de 200.000 de oameni. Excavatoarele au găsit un sistem elaborat de lucrări defensive pe care l-au numit Fort Aztalan”, a spus presa la vremea respectivă.

Ciorbă din ciuperci pleurotus, preparată de Lucian Barna