Probleme de vedetă: Șosetele, cel mai mare coșmar al Andrei. Ce se întâmplă în casa artistei

Probleme de vedetă: Șosetele, cel mai mare coșmar al Andrei. Ce se întâmplă în casa artistei
În cel mai recent video postat pe contul său de socializare, Andra a recunoscut că nu mai găsește perechea de la șosete.

Indiferent cât de atentă ar fi atunci când pune la spălat șosetele tuturor, ceva se întâmplă. Acestea par că se ascund de cântăreață.

Șosetele, cel mai mare coșmar al Andrei. Ce se întâmplă în casa vedetei

Gospodină desăvârșită, Andra are mereu grijă ca familiei sale să nu-i lipsească nimic. Recent însă, vedeta a apărut într-un video ținând în mână două șosete și le-a întrebat pe fanele sale dacă trec prin aceeași situație neplăcută ca și ea. Mai clar pentru toată lumea, cântăreața nu înțelege de ce pune la mașină perechi de șosete și când le scoate sunt desperecheate. Drept urmare, Andra a afirmat că anul acesta cel mai mult a cumpărat ciorapi.

O pisică i-a furat inima

De asemenea, bruneta a mărturisit că pisica familiei i-a furat inima. Inițial, când Cătălin Măruță a adus-o acasă, a fost extrem de reticentă pentru că iubește mai mult câinii, însă blănoasa s-a făcut atât de plăcută încât a reușit să intre pe sub pielea Andrei care acum nu mai poate să stea fără ea.

Vedeta le-a arătat-o și internauților cât poate fi de simpatică. „Mă mai zgârie, mă mai iubește, ba chiar mi-a curs și sânge, dar n-am crezut niciodată că o pot iubi atât de mult. Păpușica mea pe care o iubește mami foarte mult. Când vin acasă, îmi dă așa a o liniște. M-am îndrăgostit de ea”, a recunoscut soția lui Măruță.

Ce dans a învăța micuța Eva

Mereu activă pe rețelele de socializare, Andra a apărut zilele trecute cu fetița sa. Eva a învățat-o un dans la modă, iar mama nu a ratat nici o ocazie să le arate tuturor cât de talentată este. Dansul fetelor a strâns în mai puțin de 24 de ore mai mult de un milion de vizualizări, iar fanii s-au întrecut să le complimenteze. „Talentată și frumoasă ca mami”, „Eva dansează ca o profesionistă”, au fost doar câteva dintre comentariile primite din partea internauților.

Sursă foto: instagram