Procesul civil pentru abuz împotriva lui Kevin Spacey ar putea fi anulat. Motivul este absurd

Procesul civil pentru abuz împotriva lui Kevin Spacey ar putea fi anulat. Motivul este absurd
Kevin Spacey ar putea scăpa de procesul civil împotriva sa, căci acesta ar putea fi anulat. Motivul este unul absurd.

În 2017, Kevin Spacey a fost acuzat de agresiune de către Anthony Rapp și de un alt bărbat după ce aceștia au susținut că au fost abuzați de actor atunci când erau minori. Acum, un proces civil împotriva lui Kevin Spacey urmează să fie respins deoarece acuzatorul anonim, al doilea bărbat, a refuzat să-și dezvăluie identitatea.

Săptămâna trecută, judecătorul de district american Lewis Kaplan a decis că acuzatorul, cunoscut în documentele instanței drept „C.D.”, trebuie să se identifice public. Kaplan a declarat că interesul pentru caz este „mărit pentru că C.D.” – care a susținut că actorul l-a agresat în anii 1980 când C.D. avea 14 ani – „a făcut acuzațiile împotriva unei persoane publice”.

Procesul civil împotriva lui Kevin Spacey ar putea fi anulat. Acuzatul nu vrea să-și dezvăluie numele 

Dar joi, avocații acuzatorului au spus că nu își va dezvălui numele. „După cum am informat anterior Curții, C.D. consideră că este incapabil să reziste controlului și intruziunii în viața sa dacă identitatea sa este dezvăluită în această chestiune ”, au scris avocații, Richard M. Steigman și Peter J. Saghir, într-o scrisoare, potrivit CNN. Ei au adăugat că „atenția nedorită” ar fi „pur și simplu prea multă pentru el”.

CD. a vorbit cu diverse persoane despre acuzațiile din anii 1990 și chiar a cooperat la un articol al revistei Vulture în noiembrie 2017. Judecătorul a susținut că „dovezile sugerează că C.D. cu bună știință și în mod repetat și-a asumat riscul ca oricare dintre acești indivizi la un moment dat sau altul să-și dezvăluie adevărata identitate într-o manieră care să aducă acea identitate în atenția publicului larg.”

În octombrie 2017, starul Anthony Rapp a susținut că, în 1986, Spacey i-a făcut avansuri când Rapp avea 14 ani și Spacey avea 26 de ani. Actorul „The Usual Suspects” a declarat prin Twitter că nu-și amintește întâlnirea, dar îi datorează lui Rapp „cea mai sinceră scuză pentru ceea ce ar fi fost un comportament nepotrivit sub influența alcoolului”.

Foto: Facebook

Români, vi se pregătește ceva! Alege Rețeta Națională

Recomandarile noastre