Procesul Rețeaua Epstein. Fată de 14 ani, supusă abuzurilor de pedofil și iubita lui, a povestit scenele instanței

Procesul Rețeaua Epstein. Fată de 14 ani, supusă abuzurilor de pedofil și iubita lui, a povestit scenele instanței
Există mai multe acuzatoare ale lui Ghsilaine Maxwell. Acestea o acuză pe fosta iubită a pedofilului Jeffrey Epstein că le-a racolat penru a fi abuzate de acesta. Ulterior, au ajuns și în paturile altor bărbați.

Cea de-a doua acuzatoare a lui Maxwell, Carolyn, a spus în timpul interogatoriului  de săptămâna aceasta că a văzut o fotografie în casa lui Epstein cu Maxwell „nud și însărcinată”. Nu se știe că Maxwell ar fi devenit mamă la un moment dat, iar în instanță nu au fost date alte detalii despre presupusa sarcină.

Carolyn, care folosește doar prenumele ei în loc de pseudonim în proces, a povestit cum a ajuns în anturajul lui Epstein, la vârsta de 14 ani. Virginia Roberts i l-a prezentat pe Jeffrey Epstein și s-a dus la conacul acestuia din Palm Beach, unde  i-a făcut masaj. Femeia și-a amintit în timpul interogatoriului cum a decurs prima ei vizită în casa plăcerilor lui Epstein. Ea a spus că a fost întâmpinată de Maxwell la ușă.

Victimă supusă la perversiuni la numai 14 ani

„Maxwell mi-a pipăit sânii imediat ce am intrat, a spus Carolyn. Mi-a spus că am un corp grozav pentru domnul Epstein și prietenii lui”. Ea a adăugat că Maxwell „mi-a făcut poze nud” și a fotografiat, de asemenea, „lucrul cu Epstein”.

Carolyn a relatat și cum a decurs prima ședință de „masaj” pe care i-a oferit-o lui Jeffrey Epstein. Maxwell „și-a dat jos hainele”, iar Carolyn și-a lăsat sutienul și lenjeria pe ea. Carolyn a mai spus că Virginia Roberts a fost și ea acolo. Copila d 14 ani de atunci a relatat că, după 45 de minute de masaj al spatelui, Epstein s-a întors pe spate și a început să întrețină relații sexuale cu Virginia Roberts. Carolyn a trebuit să stea pe canapea și să îi privească. Iar pentru asta a câștigat 300 de dolari.

Maxwell alegea pentru Epstein fete sărace, din familii dezorganizate

Când a fost întrebată de ce a continuat să se întoarcă la casa lui Epstein, Carolyn a spus că a făcut asta pentru că era tânără și „300 de dolari reprezentau o mulțime de bani”. Mărturia-bombă a lui Carolyn a venit în ziua a șaptea a procesului lui Maxwell, scrie Daily Mail.

Ea a explicat că a abandonat școala în clasa a șaptea și nu s-a mai întors niciodată. Se mutase în Florida din New York când era copil și a avut o copilărie problematică, deoarece mama ei era dependentă de alcool și de droguri.  În plus, la vârsta de 4 ani, a fost abuzată de propriul bunic. Ea dovedește astfel că Maxwell și Epstein au vizat fete din familii destrămate.

La 14 ani, dependentă de droguri

Carolyn se cunoștea cu Virginia Roberts, victima lui Epstein care susține că a fost forțată să facă sex cu Prințul Andrew când avea 17 ani, prin prietenii lor. Obișnuiau să se întâlnească și să fumeze. Odată, Virginia a întrebat-o pe Carolyn dacă vrea să facă bani. Apoi i-a spus că vor merge la vila unui prieten din Palm Beach și îi vor face masaj, urmând să fie plăite generos pentru asta.

Odată ajunse acolo, Ghislaine Maxwell i-a spus Virginiei să își ducă prietena „sus” și să îi arate ce are de făcut. Carolyn a spus că s-au dus sus, în baia lui Epstein, iar Roberts a scos masa de masaj pliabilă și i-a arătat unde sunt uleiurile de masaj.

„Virginia și-a scos hainele și m-a întrebat dacă mi-ar plăcea să le scot pe ale mele. I-am spus că aș vrea să-mi țin sutienul și lenjeria pe mine”. Apoi Epstein a intrat în cameră și s-a întins cu fața în jos pe masa de masaj, iar în următoarele 45 de minute cele două fete i-au „masat spatele picioarelor până la fese”, a spus Carolyn. „După 45 de minute, s-a întors, Virginia s-a urcat peste el. Făceau sex. Eu, pe canapea chiar în fața lor”.

După aceea, Carolyn a fost plătită cu 300 de dolari în 100 de dolari și la ieșire i-a dat numărul de telefon lui Maxwell, a spus ea juriului. Carolyn a spus juriului că a continuat să viziteze casa lui Epstein „de peste 100 de ori”, de 14 până la 18 ani, având loc de fiecare dată un fel de activitate sexuală. Maxwell o suna pentru a programa întâlnirea și uneori era asistenta ei, Sarah Kellen.

Ce făcea cu banii obținuți de la Epstein

Carolyn a spus că uneori l-a sunat pe Epstein pentru a stabili o întâlnire pentru că „era tânără și 300 de dolari erau mulți bani”. Ea a arătat că a folosit banii pentru a plăti pentru „marijuana, cocaină, alcool” pentru a-și „bloca” sentimentele, astfel încât să poată ajunge la următoarea întâlnire cu Epstein. Era, la momentul acela, dependentă de analgezice. Întrebată de procurorul Maurene Comey câți ani avea, Carolyn a spus: „Aveam 14 ani”.

După o după-amiază istovitoare de interogatoriu, Carolyn a plâns necontrolat când a fost întrebată de procuror de ce depune mărturie. Ea a spus: „Banii nu vor repara niciodată ce mi-a făcut acea femeie pentru că ceea ce a făcut a fost greșit și a ales fete tinere, vulnerabile, și le-a traficat. Sunt atât de îngrozită că  fiicele mele vor fi traficate”.

Momentul șocant a venit după ce avocații apărării lui Maxwell au dezvăluit că Carolyn a primit 446.000 de dolari după soluționarea unei cereri civile din 2009 împotriva lui Epstein. Ea a primit, de asemenea, 2,8 milioane de dolari după ce a depus o cerere mai recentă la fondul de compensare a victimelor Epstein.

Sursa foto: Daily Mail