ProTV-ul din ce în ce mai sărac. Ce vedetă a părăsit acum trustul

ProTV-ul din ce în ce mai sărac. Ce vedetă a părăsit acum trustul
După Florin Călinescu și Oana Cuzino, o altă vedetă iubită de public a plecat acum de la ProTV. Care să fie oare motivul.

Din ce în ce mai multe vedete nu mai fac parte din echipa ProTV-ului. Ce se întâmplă cu acestea.

ProTV-ul din ce în ce mai sărac. Ce vedetă a părăsit acum trustul

Un alt nume greu al trustului ProTV a părăsit corabia. Gabriel Coveșeanu, cunoscut ca și Cove a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea Vorbește lumea. Aceasta rămâne acum doar cu Adela Popescu, care s-a reîntors din concediul de maternitate.

„Începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV”

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că, începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale. Unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a afirmat Cove, potrivit Click.ro. Cove nu a spus însă care sunt motivele pentru care a plecat de la trust.

Ce vedete au mai plecat din ProTV

Recent, Florin Călinescu și Oana Cuzino au încheiat relația cu trustul. Actorul a fost jurat la ”Românii au talent, iar medicul a realizat emisiunea ”Ce se întâmplă, doctore”. În ceea ce îl privește pe simpaticul actor, acesta a spus că are un mare vis, acela de a face o echipă de fotbal în orașul său de baștină, Timișoara. Ăsta e visul meu.

Să mă întorc acasă şi să fac o echipă de fotbal. Una ca FC Barcelona. Să se cheme FC Timişoara. Să mor într-un fotoliu cu rotile, să văd Timişoara câştigând o dată campionatul României. Fără echipă de fotbal, Timişoara e moartă. Îşi fac echipă Clinceni, Mioveni, Voluntari…

Timişoara, care se dă exemplul României, să nu poată face o investiţie, nu pot înţelege. E vorba şi de suporteri. I-am mai întrebat o dată, câţi iubesc echipa în oraşul ăsta? Mi-au răspuns că sunt şi 200.000. Daţi, măi, un euro fiecare. Dacă ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipă. Dar fără orgolii”, a spus Călinescu, citat de Adevărul.

Sursă foto: Instagram, B1