Răzbunare? Mașina Dariei Radionova, fosta lui Alex Bodi, făcută praf. „Vreau să aflu cine a făcut asta!”

Răzbunare? Mașina Dariei Radionova, fosta lui Alex Bodi, făcută praf. „Vreau să aflu cine a făcut asta!”
Mașina Dariei e daună totală. Lambo încrustat cu 2 milioane de cristale a fost făcut praf pe o stradă din Londra, iar autorul a fugit de la locul faptei.

Fosta iubită a lui Alex Bodi e un car de nervi. Nu s-a așteptat niciodată să i se întâmple tocmai ei așa ceva și vrea să-și rezolve problema.

Frumoasa Daria Radionova a avut un șoc cu puțin timp în urmă. Fosta lui Alex Bodi le-a spus totul fanilor de pe Instagram și a făcut și o propunere interesantă. Oferă 5.000 de lire sterline oricărei persoane care îi aduce informații despre cel care i-a făcut praf mașina!

Cineva i-a pus gând rău Dariei Radionova. Fosta iubită a lui Alex Bodi e foc și pară

Daria Radionova e cu nervii la pământ și mai hotărâtă ca niciodată să-l găsească pe cel care i-a făcut cel mai mare rău. Ce i s-a întâmplat fostei iubite a lui Alex Bodi? Și-a găsit mașina, superbul bolid Lamborghini, în valoare de 370.000 de euro, zdrobit în partea din spate, pe o stradă din Londra. Autorul faptei a fugit și se pare că nimeni nu a văzut incidentul.

Diva nu se lasă cu una cu două, așa că a postat pe contul său de socializare un mesaj, în care spune că cel care îi dă informațiile de care are nevoie va primi o recompensă uriașă. Imaginile cu mașina făcută praf au ajuns în celebrul ziar britanic The Sun, jurnaliștii amuzându-se. „Slamborghini” au numit imaginea de mai sus. „Slam”: sfărâmat și Lamborghini.

Recent, diva originară din Rusia l-a lăsat cu ochii în soare pe ultimul ei logodnic, un artist arab, milionar, care i-a oferit cadouri în valoare de sute de mii de euro. Relația lor a durat doar câteva luni de zile.

Lamborghini Aventador este încrustat cu 2 milioane de cristale

Superbul Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce, pe care îl adoră, a fost făcut după gustul tinerei. Aceasta a cerut să fie încrustat cu 2 milioane de cristale Swarovski. Pentru aplicarea acestora a fost nevoie de 700 de ore și a lucrat o întreagă echipă.

„Cu siguranță, am dus încrustarea cu cristale la un nou nivel. Credeți că ar trebui să percep 1 liră pentru fiecare fotografie (n.r. pe care o face lumea mașinii)? Clar, aș deveni miliardară”, scria Daria Radionova, pe Instagram, la momentul respectiv. Dar acesta nu e singura mașină căruia Daria i-a făcut retușuri.

Aceasta a mai îmbunătățit aspectul a doua autovehicule, un Lamborghini Huracan și un Mercedes CLS. Daria Radionova este nu doar model și influencer, dar și o femeie de afaceri care întotdeauna a avut tot ce și-a dorit.

Sursă foto: The Sun