Radu Vâlcan și o căsătorie cu final nefericit. Puțini știu că soțul Adelei Popescu a mai fost însurat

Radu Vâlcan și o căsătorie cu final nefericit. Puțini știu că soțul Adelei Popescu a mai fost însurat
În showbizul românesc, Radu Vâlcan este unul dintre cei mai admirați și invidiați bărbați. Dincolo de faptul că are un fizic atrăgător, că se plimbă prin locuri superbe, din postura sa de prezentator al reality show-ului „Insula Iubirii”,  el are una din cele mai frumoase vieți de familie, iar soția lui e vedetă și o mare frumusețe.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul din cele mai frumoase și longevive cupluri de vedete din România. I-au ocolit scandalurile. După mai bine de 11 ani cei doi au o relație, iar de 6 ani sunt și căsătoriți. Cei doi nu au stat mult în cumpănă și, când au spus că vor o familie, s-au pus pe treabă. Au deja trei copii, cel mai mic născându-se anul trecut.

Soțul Adelei Popescu a mai fost căsătorit o dată

Radu Vâlcan a avut porniri de bărbat familist dintotdeauna. Pe vremea când abia împlinise 20 de ani, Radu Vâlcan s-a căsătorit prima dată.

Prima soție a prezentatorului de la „Insula Iubirii” a fost Tereza. Aceasta era cu câțiva ani mai în vârstă decât el. Cei doi s-au căsătorit la mai puțin de un an de la prima întâlnire, însă nu au rezistat în postura de soț și soție decât patru ani. Radu și Tereza au divorțat în 2007.

Prezentatorul a fost cel care a explicat motivele divorțului. „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie, să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea vedeta Antenei 1.

Cine este Tereza Tranakas

Tereza are acum 50 de ani și e de o frumusețe răpitoare. La trei ani de la divorțul de Radu Vâlcan, ea s-a recăsătorit cu un grec bogat, Dimitris Tranakas, cu care are și o fiică. Împreună conduc una dintre cele mai mari companii de advertising din Romania.

Tereza Tranakas este o prezență constanță la cele mai importante evenimente mondene. Compania pe care o conduce are în portofoliu clienți cu cifre de afaceri de ordinul milioanelor.

Radu Vâlcan și Adela Popescu, părinți de trei băieți

Povestea de dragoste dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan a început pe platourile de filmare de la „Dansez pentru tine”. La câțiva ani după divorțul său, Radu îi trimitea mesaje de încurajare Adelei.

În 2015, cei doi s-au căsătorit, iar în 2016 a venit pe lume fiul lor Alexandru. La sfârșitul anului 2018, s-a născut cel de-al doilea băiețel, pe care l-au numit Andrei. Anul trecut, în august, familia Vâlcan a mai crescut cu un băiețel – Adrian.

Sursa foto: Instagram