Raluca Bădulescu așteaptă reacția medicilor, pentru dosarul făcut de Poliție. A avut voie sau nu să se urce la volan?

Raluca Bădulescu așteaptă reacția medicilor, pentru dosarul făcut de Poliție. A avut voie sau nu să se urce la volan?
Cu doar câteva zile în urmă, Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic la un control de rutină. Polițiștii au folosit drogtestul și au considerat că șoferița nu e în regulă.

Jurata de la “Bravo, ai stil!” trece prin momente grele. Are dosar penal după ce a fost testată de polițiști. În urma testului rapid, a ieșit pozitivă la benzodiazepină. Oricum nu e vorba de drogurile obișnuite – cannabis, heroină sau cocaină, iar polițiștii trebuie să aibă la dosar o expertiză competentă, a unor specialiști.

Raluca Bădulescu așteaptă reacția medicilor. A avut voie sau nu să se urce la volan?

Povestea neplăcută în care este implicată a început în data de 12 noiembrie,  în jurul orei 3:20, când Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic de către agenții de la Brigada Rutieră. Aceștia i-au făcut un test rapid, în urma căruia a reieșit că aceasta ar fi condus sub influența unor substanțe psihoactive.

Mai concret, aceasta a ieșit pozitivă la benzodiazepină. Este o substanță care se regăsește în multe medicamente cu efect tranchilizant, precum Xanax sau Valium. Imediat, jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost dusă la IML unde i s-au recoltat probele biologice. În acest moment, blonda așteaptă cu sufletul la gură rezultatul analizelor. Până atunci însă, Raluca s-a ales cu dosar penal.

A luat o pastilă de somn

Surse din anturajul juratei de la „Bravo, ai stil!” au dezvăluit pentru Click că Raluca Bădulescu ar fi avut probleme cu somnul, așa că a luat un simplu somnifer, cu o seară înainte de a da nas în nas cu polițiștii. Așa că e posibil ca în organismul ei să mai fi rămas acea substanță. Pe de altă parte, acestea au explicat că Raluca nu obișnuiește să consume nici anumite substanțe și nici somnifere în mod regulat.

Raluca Bădulescu, mai veselă ca niciodată pe rețelele de socializare

Ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, și probabil că nu se știe vinovată de vreo faptă, Raluca a postat pe contul său de socializare un video în care nu pare absolut deloc afectată. Aceasta apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, care-i lasă la vedere superbele picioare și îi face declarații de dragoste colegului Maurice.

Vedeta a confirmat și ea, într-un final că singurul lucru pe care l-a luat a fost un somnifer.

Este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, în cantitatea recomandată de medic”, a declarat în această seară Raluca Bădulescu la Teo Show. Ea a mai spus că nu i s-a adus la cunoștință că i s-a făcut dosar penal.

Toată situația Ralucăi Bădulescu se va clarifica după ce medicii vor da rezultatul final. Atunci vom vedea cu toții și cum funcționează aparatele de testare și în ce circumstanțe poate ajunge un om să aibă dosar penal.

Sursă foto: instagram