Raluca Bădulescu, filmată în ipostaze stânjenitoare. Imaginile au ajuns pe net

Raluca Bădulescu, filmată în ipostaze stânjenitoare. Imaginile au ajuns pe net
Blonda din juriul „Bravo, ai stil!” a fost surprinsă în ipostaze stânjenitoare de camerele de filmat ale unor prieteni, iar imaginile au fost postate pe net. Raluca Bădulescu a fost văzută cotrobăind printr-o pubelă de gunoi, nervoasă.

În urma imaginilor care au apărut pe net cu Raluca Bădulescu, în timp ce aceasta cotrobăia printr-un coș plin cu deșeuri, i-au făcut pe admiratori să-i spună că nu prea are stil, deși le jurizează în acest sens pe toate tinerele dornice să se afirme în modă. Culmea că i-a făcut bucata o prietenă, fără să-ți dea seama că o expune unor comentarii răutăcioase pe vedeta uneia dintre cele mai de succes emisiuni difuzate de Kanal D.

Potrivit filmului postat de prietena Ralucăi Bădulescu, blonda și-a pierdut două brichete scumpe și pachetul de țigări. Suspiciunea ei a fost că obiectele i-au fost aruncate la gunoi, astfel că s-a pus pe căutat în pubelă.

Nu se știe dacă le-a și găsit, însă suferința „Reginei Regești” era vizibilă. Se pare cele două brichete aveau nu doar valoare materială, ci și sentimentală, fiind cadouri de la prieteni dragi.

Nu toți fanii au reacționat acid la imaginile apărute pe rețelele sociale, ci în mare parte s-au amuzat și i-au urat succes în găsirea brichetelor.

Raluca a început un nou sezon „Bravo, ai stil!”

Diva a anunțat că noul sezon al emisiunii în care e jurat, la Kanal D, va fi mai intensă ca precedentele. Raluca Bădulescu promite multe surprize și pentru asta, spun unii, pare că s-a ambiționat și a mai dat câteva kilograme jos – ca să dea bine pe sticlă, în cele mai spectaculoase momente.