Raluca Bădulescu nu renunță niciodată la acest obicei. Ce nu-i lipsește din poșetă

Raluca Bădulescu nu renunță niciodată la acest obicei. Ce nu-i lipsește din poșetă
Nimeni nu s-a așteptat cu ani în urmă ca Raluca Bădulescu să sufere o asemenea transformare. Dar vedeta le dă clasă multor tinere.

La 47 de ani, Raluca Bădulescu e superbă și pare că a găsit secretul tinereții fără bătrânețe.

Raluca Bădulescu nu renunță niciodată la acest obicei. Ce nu-i lipsește din poșetă

Ani buni Raluca Bădulescu a suferit din cauza kilogramelor în plus, dar acum e fericită. Are silueta mult visată și se mândrește cu asta, chiar dacă mulți o văd mai mult ca pe o anorexică. În timp ce tatăl fiului său a întrebat-o dacă

„Bună, mă cheamă Raluca și am 47 de kilograme. M-am cântărit ieri (nr. joi) și am trimis poza unor prieteni și să vezi ce mi-a zis Pungă (n.r. Vali Pungă, tatăl fiului ei), dacă vreau să ajung ca Celine Dion. I-am zis că da, cu vocea ei și cu averea ei. Problema este că la vârsta ei, Celine Dion este un băbău nasol.

Eu nu am zis că sunt Miss Universe la față, dar mai degrabă o prefer pe Donatella Versace. Averea nu mă deranjează nici a uneia, nici a celeilalte, dar între Celine Dion și Donatella Versace, vreau Donatella. Dacă am de ales”, a povestit Raluca Bădulescu, potrivit Ego.

Chiar dacă are o siluetă de viespe, Raluca și-a păstrat un obicei vechi și nu pleacă la drum fără să aibă mici gustări: „Am în geantă un covrig și doi biscuiți”.

Coronavirusul i-a luat șansa de a-și schimba silicoanele

Raluca a rămas cu mari probleme după ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. Acesta este și motivul pentru care medicul a refuzat să-i facă anestezie generală pentru a-și schimba silicoanele. „Voiam să-mi fac bustul mai mic, dar am avut Covid. Jur! Am făcut o variantă Delta, pentru că eu trebuia să fiu cu moț. Nu am vrut să fac un „banal” Omicron, trebuia să fac ceva mai dramatic, să vină cu Salvarea, să se deschidă porțile.

Sincer acum. Am fost la Matei Balș și chiar vreau să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care s-au ocupat de mine pentru că, după 5 zile de tratament, vă jur, m-au trimis mai sănătoasă decât fusesem înainte să am Covid. (…) Am făcut o chestie cu plămânii, iar dacă mai stăteam două zile acasă ajungeam la ATI. Am avut noroc că m-am dus la timp, în concluzie 30% din plămâni sunt afectați.

Nu poate să mă bage în anestezie generală, ca să poată să-mi facă un bust nou. (…) Nu le fac mici de tot, dar un pic mai mici. Avem o problemă cu hainele că în talie avem XXS, da, da, XXS, iar bustul e prea mare. Sunt în cea mai bună perioadă a vieții mele. Eu acum am 47 de ani, anul acesta fac 48 și vreau să am 47 de kilograme, la 48 de ani, 48 la 48 și dacă mă fac de 60 de kilograme, la 60 de ani e perfect”, a mărturisit vedeta.

Sursă foto: instagram