Raluca Bădulescu a primit un mesaj impresionat de la fostul ei soț. Toate femeile o vor invidia

Raluca Bădulescu a primit un mesaj impresionat de la fostul ei soț. Toate femeile o vor invidia
Raluca Bădulescu, jurata de la Bravo, ai stil! e în al nouălea cer. Fiul ei, Alex Bădulescu, a împlinit 19 ani. „Te iubesc, regele meu! Te adora si te divinizeaza mā-ta, esti toata viata mea”, i-a scris „regina regească” fiului ei pe Instagram. Însă cel mai surprinzător mesaj a venit de la tatăl lui Alex, fostul soț al Ralucăi, Vali Pungă.

Raluca Bădulescu este una dintre vedetele care ar putea să predea oricui lecția păcii. Nu este o fire conflictuală și a dovedit asta atât pe parcursul unui deceniu în lumina reflectoarelor, dar și în relațiile ei personale. În primul rând, Raluca Bădulescu este una dintre cele mai bune prietene ale stilistei Dana Budeanu – o fire vulcanică, ușor de detonat. Cu toate astea, cele două nu s-au certat niciodată. Mai mult, Raluca a rămas într-o relație extrem de frumoasă cu fostul ei soț, modelul Vali Pungă.

Relația lor a rămas atât de strânsă încât ea încă mai are acces la cardurile lui de credit, având undă vedere la cheltuieli. Cei doi și-au crescut foarte atent fiul, pe Alexandru, și l-au „sufocat” cu iubire. Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului Rețete și Vedete, Raluca a vorbit la superlativ despre băiatul ei:

Interviu exclusiv cu Raluca Bădulescu:

Rețete și Vedete.ro: Vorbește-ne despre fiul tău. E la fel de pasionat de modă? Ce trăsături a moștenit de la tine?

Raluca Bădulescu: Cel mai scump, drag și iubit subiect pentru mine este Alex. Este în clasa a doisprezecea, va avea examenul de Bacalaureat în această vara și, că orice mama, am mari emoții. Sunt sigură că va depăși cu bine acest moment. Își dorește să dea la Finanțe Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice. A moștenit de la mine multe trăsături, inclusiv pasiunea pentru fashion, muzică. Suntem la acel moment în care și eu învăț de la el. Este ambițios, determinat, are un simt al umorului extraordinar, este foarte atent, diplomat, are vorbele la el. Este o minune de copil și îmi place să cred că a moștenit ce este mai bun de la fiecare dintre noi. Continuarea interviului, AICI

Vali Pungă, mesaj emoționant pentru fosta lui soție, Raluca Bădulescu

Vali Pungă mege în vacanțe cu Raluca, fiul lor, dar și cu actualul soț al fostei partenere.

Cu toate că amândoi și-au refăcut viețile alături de alți parteneri, Raluca și Vali au rămas cei mai buni prieteni. Se iubesc enorm și își spun asta tot timpul.
Cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Vali a postat o poză cu cei doi pe Instagram și a scris „Iubirile vieții mele! La mulți ani, rază de soare!” și i-a etichetat pe Raluca și Alex Bădulescu.

Raluca i-a răspuns și ea la mesaj fostului soț: „Întotdeauna noi, întotdeauna familie, întotdeauna te vom iubi @Vali Pungă!”.