Interviu exclusiv cu Raluca Bădulescu despre soțul și fiul ei, despre Răzvan Ciobanu și despre finala Bravo ai stil! Dezvăluiri

Interviu exclusiv cu Raluca Bădulescu despre soțul și fiul ei, despre Răzvan Ciobanu și despre finala Bravo ai stil! Dezvăluiri
Mai e o doar o zi până la marea finală a „Bravo, ai stil! Celebrities” și tensiunea e la cote maxime. Cine va câștiga? Ce urmează după show-ul fenomen care s-a desfășurat pe aproape jumătate de an? Avem foarte multe întrebări, iar „regina regească”, amuzanta și stilata Raluca Bădulescu, ne răspunde la toate. Jurata a pregătit surprize!

Interviu exclusiv! Raluca Bădulescu este o apariție fantastică, trecând sticla cum puțini din televiziune o fac. Publicul o îndrăgește, iar jurata nu refuză niciodată o întrebare care ar satisface curiozitățile fanilor ei. Cu o frachețe ieșită din comun, Raluca a spus totul despre relația pe care o are cu soțul ei, cu fiul ei, despre dorul de regretatul designer Răzvan Ciobanu și, nu în ultimul rând, despre Gala finală de sâmbătă seară.

Rețete și Vedete.ro: Bună, Raluca! Luni bune de muncă vor fi încununate cu un final spectaculos al Bravo, ai stil! Celebrities. Cât de strânsă este lupta între concurente?

Raluca Bădulescu: Sezonul „Bravo, ai stil! Celebrities” se încheie sâmbătă această. A fost un sezon încărcat de emoții, de momente spectaculoase, de gale splendide, de concurente care efectiv au fost la cel mai înalt nivel și ne-au rezervat surprize foarte mari. Sunt sigură că ne vor rezerva momente inedite și în Marea Finală care se anunță plină de emoție, de suspans, cu o foarte strânsă lupta între concurente. Toate au foarte mulți susținători, așa cum am avut ocazia să vedem de-a lungul timpului. Lupta va fi foarte strânsă, sunt tipologiii diferite. Vă așteptăm alături de noi, de concurente în Marea Finală. Sâmbătă lupta se va da pentru a câștigă coroana „Bravo, ai stil! Celebrities” și cea care o va purta va fi desemnată de către telespectatori, în mâna lor se află decizia.

Rețete și Vedete.ro: Ce vei face în pauza ce urmează? Ai planuri de vacanță?

Raluca Bădulescu: În general acest cuvânt, pauză, mă agită. Nu am planuri de vacanță, avem proiecte noi la care ne gândim, am demarat proiectul „Academia de stil” pentru copii, de care abia aștept să mă ocup, să încep cursurile. Momentan ne concentrăm pe diferite planuri, proiecte și multe alte lucruri care mai sunt de făcut. Trebuie să ducem înainte ceea ce știm să facem mai bine.

Fiul Ralucăi Bădulescu este un copil bun și silitor.

Rețete și Vedete.ro: Vorbește-ne despre fiul tău. E la fel de pasionat de modă? Ce trăsături a moștenit de la tine?

Raluca Bădulescu: Cel mai scump, drag și iubit subiect pentru mine este Alex. Este în clasa a doisprezecea, va avea examenul de Bacalaureat în această vara și, că orice mama, am mari emoții. Sunt sigură că va depăși cu bine acest moment. Își dorește să dea la Finanțe Bănci în cadrul Academiei de Studii Economice. A moștenit de la mine multe trăsături, inclusiv pasiunea pentru fashion, muzică. Suntem la acel moment în care și eu învăț de la el. Este ambițios, determinat, are un simt al umorului extraordinar, este foarte atent, diplomat, are vorbele la el. Este o minune de copil și îmi place să cred că a moștenit ce este mai bun de la fiecare dintre noi.

Raluca și Florin au o căsnicie frumoasă, bazată pe prietenie și respect.

Rețete și Vedete.ro: Soțul tău e o prezență rară și adesea eșți văzută neînsoțită la evenimente. De ce?

Raluca Bădulescu: Florin, soțul meu, este o prezența rară la evenimentele mondene pentru că lumina reflectoarelor nu este pasiunea lui. El știe că această este pasiunea și dragostea mea, știe cât de mult îmi plac evenimentele, petrecerile de acest gen, dar preferă să stea departe de genul acesta de evenimente. El are viață lui, afacerile lui, suntem o familie foarte bine închegată de mult timp și avem fiecare viață noastră separată de care ne bucurăm enorm și împreună avem cea mai frumoasă viață din lume.

Ne acordăm libertate unul celuilalt și această înțelepciune vine de la soțul meu. El a adus înțelepciunea în această căsnicie. El m-a învățat cum să ne trăim fiecare visul, să ne bucurăm de ceea ce avem și împreună și separat. El știe că scenă este bucuria mea, eu știu că ceea ce face el este bucuria lui.

Talentatul creator Răzvan Ciobanu, fost jurat la „Bravo, ai stil!”, a murit într-un tragic accident de mașină.

Rețete și Vedete.ro: Fiind la capitolul acesta, al oamenilor dragi, nu pot să nu te întreb ce amintiri ți-au rămas în gând și în suflet cu Răzvan Ciobanu. Pe 28 ianuarie ar fi fost ziua lui…

Raluca Bădulescu: Este o întrebare de suflet, nu am cuvinte să vă spun ce a însemnat și ce înseamnă Răzvan Ciobanu pentru mine. Nu pot să uit că pe 28 ianuarie este ziua lui. Eu vorbesc despre el la prezent ori de câte ori apare numele lui în vreo discuție, în vreo amintire. Eu știu că este aici cu noi, că nu a plecat niciodată. Noi suntem, am fost, vom fi o inimă și un suflet. Uneori simt că este alături de mine, de noi toți cei dragi.

Am împărtășit multe momente frumoase, avem prieteni în comun, toată lumea l-a iubit și regretăm că nu mai este fizic alături de noi. Avem atât de multe amintiri frumoase din toți anii în care am fost prieteni, din vacanțe, emisiuni. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Recomandarile noastre